cadeau gastvrouw - 10x cadeau voor de gastvrouw
in

10x cadeau voor de gastvrouw

waar verras jij haar mee?

Weet jij al bij wie je gaat eten met Kerst? Bij wie je ook gaat eten, ga er maar vanuit dat de gastvrouw (of gastheer natuurlijk) de nodige moeite gaat verrichten in de keuken. Urenlang wordt er gekokkereld om jou een heerlijke maaltijd voor te zetten. Waarschijnlijk zal ze zeggen dat het niet hoeft, maar een klein cadeautje is zeer zeker op z’n plaats voor de gastvrouw. Wij zetten tien ideeën voor je op een rij.

Chocolade

Bestaan er vrouwen die je niet blij maakt met chocolade? Ik kan het me bijna niet voorstellen. Geef haar een flinke reep; die heeft ze wel verdiend voor alle zweetdruppels die ze in de keuken is verloren!

Wijn

Dit cadeau is ook leuk om voorafgaand aan het kerstdiner af te spreken. ‘Kook jij? Dan neem ik de wijn mee!’ Zeker wanneer je bij vrienden gaat eten is dit een goed idee. Ontkurk de wijn direct, zodat iedereen er van mee kan genieten. Personaliseer de wijn met een eigen etiket; dan wordt het nog persoonlijker!

Vuurkorf/Vuurschaal

Het lijkt misschien wat een gek cadeau, maar wie houdt er niet van om op te warmen bij een lekker warm vuurtje in de tuin? Zeker in de winter is een vuurkorf een prachtig cadeau!

Cadeaubon voor de afwas

Je schoonmoeder staat urenlang in de keuken om voor jou, je vier broers en zussen, aanhang én de twaalf kinderen daarvan een heerlijk diner te bereiden. Er is niets waar je haar meer blij mee maakt dan een cadeaubon voor de afwas, die ze direct na het kerstdiner kan gaan verzilveren.

Bloemen voor de gastvrouw

Welke vrouw maak je nou niet blij met bloemen? Als waardering voor de feestelijke maaltijd die de gastvrouw op tafel zet verras je haar met een flinke bos bloemen. Wordt altijd gewaardeerd! Ook leuk om achteraf bij iemand te laten bezorgen; met het berichtje dat het een fijne avond was. Dan is de verrassing nog groter.

Gepersonaliseerd schort

Maakt je moeder ieder jaar de lekkerste kalkoen? Geef haar een schort cadeau met daarop de tekst ‘Ik maak de lekkerste kalkoen met kerst!’. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt schorten laten maken met foto’s erop, met alleen de naam van de kokkin, je kunt het zo gek niet verzinnen of het is te maken.

Kerst kookboek

Gaat er ieder jaar wel iets mis met het kerstdiner? Bakken de aardappeltjes standaard aan, vliegt de rollade in de fik of wordt de groente standaard vergeten? Geef dan ‘Het complete kerst kookboek’ cadeau. Let op! Dit cadeau wordt niet door iedere gastvrouw even goed gewaardeerd!

vader zoon cadeaus 150x150 - Cadeaus voor vader en zoon

Cadeaus voor vader en zoon

nijntje zilverstad 150x150 - Feest met nijntje

Feest met nijntje