in , ,

10x romantische gadgets

gadget valentijn

Valentijnsdag; een mooie dag om jouw geliefde te laten weten hoe lief je hem of haar vind! En nee, natuurlijk hoeft dat niet alleen op 14 februari. Natuurlijk kun je jouw Valentijn verrassen met bloemen en chocolade, maar origineler is het natuurlijk met een originele gadget!

1. Chocolade Massage

Verras jouw valentijn met deze complete Chocolade Massage Set. Relax en kom weer helemaal tot jezelf met deze heerlijke chocolade luchten en body butter. Het ideale geschenk voor massage liefhebbers en chocoholics. Deze set bevat alles voor een geslaagde chocolade massage sessie; een heerlijke chocolade body butter, een kaarsen houder, 2 chocolade geurkaarsjes, 6 chocolade wierrookstokjes, een wierrook houder en spateltje om te doseren. Dit alles zit samen in een mooie chocolade kleurige geschenk set.

2. Friends I’Ll Be There For You Mok

Dat is nog eens een mooie boodschap voor jouw lief! Met de beker van de serie Friends laat jij zien dat je er altijd voor hem of haar bent en tegelijkertijd is het een leuke referentie naar de serie. De tekst I’ll Be There For You is geschreven in het herkenbare font van Friends.

3. Slice of Love

Gewoon een pizza bestellen voor Valentijn? Met deze pizza snijder erbij wordt het ineens heel romantisch! De pizza slicer is niet alleen leuk om te gebruiken maar ook om te geven. Perfect cadeautje voor alle pizzaliefhebbers, maar ook een leuk cadeautje om te geven voor Valentijnsdag.

4. Glitter Fotolijst

Maak van je meest dierbare herinneringen een vrolijk glitterfestijn met de Glitter fotolijst. Draai je de fotolijst op z’n kop en weer terug, dan dwarrelen de glitters vrolijk naar beneden. Hierdoor lijkt de glitterlijst net op een snow globe, maar dan zonder de sneeuw. Doe er een lieve foto van jullie samen in; een lief geschenk!

5. Thee Ei – Hartje

Dit Thee Ei Hartje maakt het hartstikke eenvoudig om van de lekkerste losse thee te genieten. Je crush zal de hint zeker wel snappen wanneer je deze toffe gadget gebruikt als jullie een kopje thee drinken!

[adace_shop_the_post ids=”3316,3322,3320,3318″ id=”1612964416275″]

 

6. Mystical Fire

Mystical Fire is een magisch poeder wat zorgt voor gekleurd vuur. Ben je dol op een gezellig haardvuur of een kampvuur op het strand? Het vuur wordt nog veel mooier als je Mystical Fire gebruikt. Het poeder zorgt voor prachtige gekleurde vlammen. Als je één tot drie pakjes Mystical Fire op een vuur van hout en je kunt zo’n half uur genieten van een schitterend gekleurd vuur. Bij drie pakjes zijn de kleuren feller dan wanneer je één pakje gebruikt.

7. Warmtekussen Hart

Met dit kussen geef je letterlijk én figuurlijk je hart aan jouw Valentijn! Dit Warmtekussen Hart is gemaakt van ontzettend zacht pluche. Het verwarmende kussen is met lavendel en lijnzaad gevuld, waardoor je langdurig een heerlijke aroma ruikt. Met slechts 2 minuten in de magnetron is dit kussen bijna één uur hartverwarmend! Ook leuk om iemand mee te verrassen als je er zelf niet kunt zijn.

8. Chocolade Bodypaint Pen

Zin in een spannend spelletje? Bestel dan de Chocolate bodypaint pen. Dit is de lekkerste pen die je ooit hebt gezien. Hij is namelijk gevuld met chocoladesaus! Schrijf iets liefs of sexy’s op je vriend en lik de chocolade daarna van hem af. Zo maak je van hem het lekkerste toetje, want wie is er nou niet dol op chocoladesaus?

9. Boeket Zeep Rozen

In dit speciale bosje rozen zitten maar liefst 7 heerlijk ruikende rozen. Voor een heerlijke aroma kan je deze rozen in je badkamer leggen. De blaadjes kan je afbreken en als zeep gebruiken of je legt ze in je bad. Oplosbaar in het water, voor een romantische bad samen! Het bosje rozen van zeep is echt een origineel valentijnsgeschenk!

10. Duolepel

Deze unieke lepel bestaat uit twee lepels, die samen een hart vormen. Een duolepel dus. Romantisch! Deze bijzondere lepel is ook heel geschikt als Valentijnscadeautje voor je partner, en natuurlijk zorg je dan ook voor een lekker toetje!

[adace_shop_the_post ids=”3332,3328,3326,3314″ id=”1612964436393″]

 

 

 

prijzen winnen

Doe mee met onze winacties

verjaardagen

Weetjes over verjaardagen