in

Abraham 50 jaar

dat moet gevierd worden

abraham 50 jaar

Decoratie versiering, slingers , opblaasbare Abraham poppen, ballonnen met 50 jaar Abraham erop gedrukt, een levensgrote Abraham 50 jaar vlag om aan de gevel te laten wapperen. Of wat dacht je van een stoel in de tuin met een Abraham erop? Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaan wel voorwerpen om te vieren dat een man 50 jaar is geworden. Als een man 50 jaar wordt dan zegt men ook wel dat hij ‘Abraham gezien’ heeft. Er wordt dan een klein feestje gevierd.

Wat geef je een man die 50 jaar wordt cadeau?

Iemand die ‘Abraham gezien heeft’ kun je allerlei soorten cadeautjes geven. Je kunt natuurlijk denken aan een heel toepasselijk cadeau wat specifiek te maken heeft met de leeftijd 50 jaar, bijvoorbeeld een taart waarop het getal 50 staat. Cadeaus die van toepassing zijn op het vieren van de leeftijd 50 jaar, zijn populair. Maar je kunt ook een cadeautje geven wat je normaal gesproken ook op een verjaardag zou geven bijvoorbeeld een lekker luchtje, scheergerei, een nieuwe stropdas, een boormachine, handschoenen, of toch een leuk bedrukt schort voor in de keuken waar op staat ‘Abraham 50 jaar’. Er zijn nog meer bedrukte artikelen te koop die speciaal gemaakt zijn voor Abraham 50 jaar feestjes. Zoals bedrukte koffiemokken en T-shirts.

  • Weet je dat je op kunt zoeken welk lied er op nummer 1 in de top 40 stond, op een bepaalde datum? Dus bijvoorbeeld op de datum dat de jarige geboren is! Je zoekt het makkelijk op via top40.nl

 

Abraham 50 jaar vieren, hoe doe je dat?

Om het ‘Abraham 50 jaar feest’ te vieren maak je gebruik van allerlei decoratie om het huis te versieren. Er is veel te verkrijgen, van slingers tot servetten en alles wat er tussenin zit. Vier het feest met lekkernijen en herinneringen. Hij wordt uiteindelijk maar één keer 50 jaar.

Zo feliciteer je Abraham

Leuk voor op een spandoek of op een bord bij de Abraham!

  • Nee het is geen flauwekul, Abraham is officieel een ouwe lul
  • Zet de rollator maar vast klaar Abraham is 50 jaar

doolhof

Doolhof bordspel bestaat 35 jaar!

spellen met eigen foto

De leukste spellen met eigen foto’s!