in

Dag collega! 5x Inspiratie origineel afscheidscadeau collega man

afscheidscadeau collega man
Opzoek naar afscheidscadeau voor een collega man? Wanneer iemand afscheid neemt van collega’s is dat altijd een moment om even bij stil te staan. Misschien heeft de vertrekkende collega een nieuwe baan gevonden, staat er een lange reis in de planning of zelfs een pensioen! Hoe dan ook, een simpel ‘doei’ is bij zo’n vertrek eigenlijk nooit voldoende, daar hoort een afscheidscadeau bij!

Origineel afscheidscadeau voor hem

Bij ons op kantoor is dat niet anders. Gaat een collega weg, dan wordt daar altijd aandacht aan geschonken. Tijdens een heerlijke lunch (liefst buiten de deur!) of bakje koffie worden over en weer vriendelijke afscheidspraatjes gehouden en natuurlijk hoort bij het afscheid ook een afscheidscadeau. Van waardebon tot kadopakket en alles daar tussenin. Leuk, maar vaak ook heel cliché. En dat terwijl je met nét dat beetje extra aandacht ook met een origineel en verrassend geschenk op de proppen kan komen. De hoogste tijd dus voor wat inspiratie voor afscheidscadeaus!

Afscheidscadeau om op te eten

Als je op zoek bent naar een afscheidscadeau voor een collega man; iets te eten of te drinken als afscheidscadeau is eigenlijk altijd goed. Maar om een standaard flesje wijn of doos chocolaatjes te voorkomen, kies je beter voor een product met een zelfgemaakt etiket (zoals deze fles rode wijn met eigen foto) of bijvoorbeeld een chocotelegram, met lieve afscheidswoorden. Ook origineel: een gezonde fruitmand zodat hij vol energie aan zijn nieuwe avontuur kan beginnen!

Afscheidscadeau voor mee op reis

Neemt iemand afscheid om vervolgens voor een lange reis zelfs of zelfs een emigratie te vertrekken, dan is het leuk dit te laten terugkomen in het cadeau. De uitzwaai box is daarvoor perfect! Een doos vol leuke en handige hebbedingetjes voor reizigers. Niet te groot van formaat, dus gemakkelijk mee te nemen in koffer of rugtas. Een Kras Wereldkaart is leuk voor reisliefhebbers die van plan zijn veel landen te bezoeken en een Reis Organizer komt van pas voor iedereen die regelmatig op pad is.

Afscheidscadeau om aan terug te denken

Heb je lange tijd met iemand samengewerkt, dan zijn er ongetwijfeld veel leuke herinneringen ontstaan. Leuk om die op te halen tijdens de laatste momenten samen op kantoor.

  • Zijn er foto’s van? Gebruik die dan voor het afscheidscadeau! Bestel een leuk memory spel met eigen foto’s, laat onderzetters bedrukken met jullie leukste momenten of maak een fotomozaïek vol foto’s en herinneringen van alle achterblijvende collega’s. Zo weet je zeker dat jullie niet vergeten worden.
  • Geef een ABC cadeau over de collega die weggaat. Als je zelf de collega bent die weg gaat, dan kun je er ook eentje maken over de afdeling! Bekijk hier hoe een te ABC maken.

Afscheidscadeau voor iemand die alles al heeft

Ze zitten er tussen: van die collega’s die eigenlijk alles al hebben. Het zijn de moeilijkste mensen om een origineel cadeau voor te kopen. Tenzij…je een belevenis kado doet! Daarmee geef je iemand de kans iets te doen wat hij nog nooit eerder gedaan heeft. Een te gekke ervaring waar iemand nog vaak op terug zal kijken. Stuur een autoliefhebber op toertocht in een oude DAF, laat de creatieveling een middag met verf gooien voor een eigen Picasso en stuur de avonturier de lucht in als piloot voor 1 uur. Succes gegarandeerd!

Voor als hij met pensioen gaat

Als hij met pensioen gaat; dan is het afscheid nog extra bijzonder. Hij mag gaan genieten van zijn welverdiende rust!

  • Dat doe je natuurlijk met je voeten in de lucht; in een hangmat! Een perfect cadeau daarom!
  • De champagne kan open! Thuis, met familie en vrienden! Zorg voor mooie gepersonaliseerde fles champagne; ook leuk om te bewaren voor later.

Tip; kijk hier voor afscheid collega pensioen!

Written by 123cadeauidee.nl

Cadeau voor beste vriendin

Cadeau voor beste vriendin; zo geef je het perfecte cadeau!

Cadeaus voor jongens