in

Cadeau 10 jaar getrouwd

Cadeau 10 jaar getrouwd

Op zoek naar een cadeau 10 jaar getrouwd? Wij helpen je graag!  De eerste grote mijlpaal bereik je als jullie 10 jaar getrouwd zijn. Wie 10 jaar is getrouwd viert deze dag nog weleens gezellig met vrienden en familie. Immers, 10 jaar is een hele tijd.

De tinnen bruiloft

Wie 10 jaar is getrouwd, viert zijn tinnen bruiloft. Waarom de 10e huwelijksdag de tinnen bruiloft wordt genoemd is duidelijk. In 10 jaar tijd hebben jullie vast al heel wat meegemaakt. Tin staat voor de duurzaamheid van 10 jaar en bovendien staat tin voor buigzaamheid, dus moeilijk te breken. Het echtpaar heeft vast al vele obstakels overwonnen en zodoende kan de relatie wel tegen een stootje. Het huwelijk is bestand tegen minder leuke invloeden, is duurzaam en zal niet snel meer breken. Kortom, jullie liefde is voor altijd en daarom is de tinnen bruiloft een dag, waar jullie gerust even stil bij mogen staan.

Op zoek naar een passend cadeau voor het gelukkige bruidspaar dat 10 jaar is getrouwd en hun tinnen bruiloft gaat vieren? Neem dan een kijkje bij een kado voor, of doe hier tips en ideeën op voor je eigen 10-jarig jubileum. Vergeet niet dat 10 jaar de eerste mijlpaal is, iets wat je met iedereen mag delen. Wanneer deze huwelijksdag voorbij is, ga je op naar de 20, een nieuwe mijlpaal, je porseleinen bruiloft.

Written by 123cadeauidee.nl

Cadeaus voor 14 jarige meiden

Cadeaus voor 14 jarige meiden; wat geef jij cadeau?

Cadeau meisje 17 jaar

Cadeau meisje 17 jaar; de beste inspiratie!