in

Tips voor cadeau bij 30-jarig huwelijk

Regelmatig hebben wij een stelling of een vraag, die in de meest brede zin van het woord te maken heeft met verjaardagen of feestdagen.

Afgelopen week kregen wij een vraag van Twan: “Mijn ouders zijn binnenkort dertig jaar getrouwd en mijn broers en ik vinden het leuk om ze te verrassen met een onvergetelijke verrassing. We zijn met vier broers plus aanhang en in totaal met zeven kleinkinderen. Hebben jullie tips?”

Antwoord van Martine
Hoi Twan,
Allereerst alvast van harte gefeliciteerd met het dertigjarige huwelijk van jouw ouders; het parel- of de parelmoeren bruiloft! Logisch dat je jouw ouders wilt verrassen, dat is wel een feestje waard. En doordat je jouw ouders samen met jouw broers wilt verrassen, heb je heel veel mogelijkheden.

Als ik aan een onvergetelijk cadeau denk, dan denk ik zelf al snel aan een feestje of een weekendje weg. Ik ga er vanuit dat jullie kleine kinderen hebben en waarschijnlijk zul je jouw ouders dan het grootste plezier doen met een weekendje weg met het hele gezin. De prijs hiervan is heel verschillend, maar bij bijvoorbeeld Hoogeboom Vakantieparken heb je hele mooie, grote vakantiehuizen waar je met een groot gezelschap in kunt, voor een redelijke prijs.

Een weekendje weg cadeau geven is echt een onvergetelijke verrassing, omdat je tijdens het weekend veel leuke momenten mee maakt.

Met z’n allen zwemmen, midgetgolfen, fietsen, lekker uit eten, noem maar op. Voor de kinderen is het ook leuk om met z’n allen te zijn; het hele weekend met opa, oma en neefjes en nichtjes. Het kan allemaal niet op!

Overleg goed met de rest van de broers en zussen hoe je het precies wilt gaan regelen. Verrassen jullie je ouders en gaan jullie direct weg? Of boeken jullie een weekend weg voor een andere keer in het jaar en geef je op de dag zelf een mooie tegoedbon?

Een huisje met familie boeken is voor veel mensen een groot feest; maar zorg wel dat je van te voren duidelijke afspraken maakt over alles. Dan wordt het zeker een onvergetelijk cadeau! Als jullie inderdaad weg gaan, wil je ons dan laten weten hoe het was?

Lees ook

Written by mslaros

Wat geef je iemand cadeau die gaat studeren?

Feestkrant bruidspaar