in

Cadeau bedrijfsjubileum: wat geef je cadeau?

cadeau bedrijfsjubileum

Cadeau bedrijfsjubileum; ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een bedrijf dat een jubileum heeft? Omdat de zaak  5, 10 jaar of misschien zelfs wel langer bestaat? Een leuk cadeau voor de start van een bedrijf? Of misschien zoek je een cadeau voor iemand die al zoveel jaar in dienst is. Wij hebben de leukste cadeautips voor je op een rij gezet. Wat vind jij het leukste cadeau bedrijfsjubileum? 

Cadeau jubileum bedrijf

Een bedrijfsjubileum is een speciale gelegenheid en dat vraagt natuurlijk om een speciaal cadeau; bij voorkeur iets waar het hele bedrijf iets aan heeft!

 • Een foto collage met de mooiste foto’s van de afgelopen jaren. Dit kan een collage zijn met mooie momenten van het bedrijf, maar ook een collage met alle (ex) werknemers van de afgelopen jaren. Bekijk hier de mogelijkheden voor een foto collage.
 • Ook leuk; een fotomozaïek! Een uniek cadeau, opgebouwd uit vele zelfgekozen foto’s en afgedrukt Leuk voor in de lobby of wachtkamer van een bedrijf.
 • Iedereen kent het vriendenboek van vroeger nog wel, ook tegenwoordig wordt er nog vaak ingeschreven. Wist je dat je er ook een volwassen versie van hebt, die je digitaal en online kunt samenstelling. Leuk om cadeau te geven bij een bedrijfsjubileum, het boek van alle collega’s. Laat het bijvoorbeeld door alle collega’s en/of ex-collega’s invullen, dit geeft gegarandeerd mooie herinneringen!
 • Of laat het klanten invullen; dat is nog eens origineel.
 • Deze cadeaus zijn natuurlijk ook leuk voor een medewerker die zoveel jaar in dienst is.

 

Zakelijk jubileum geschenk

 • Al jaren een populair cadeau de speciale gelegenheidspen. Laat schitterende pennen met naam graveren. Mooi voor een bestaansjubileum bijvoorbeeld of omdat iemand 12,2 jaar in dienst is. De pennen worden geleverd in luxe geschenkverpakking.
 • Wat de gelegenheid ook is; wat dacht je van de luxe champagnes en wijnen in mooie, gepersonaliseerde houten kisten? Leuk als geschenk ter ere van een jubileum. Een origineel en memorabel cadeau is gegarandeerd!
 • Ook een cadeau wat misschien niet zo heel origineel is, maar soms maakt dat ook niet uit. Verras ze met een heerlijke taart! Want taart is altijd fijn! Bekijk hier.

Iets leuks doen met het bedrijf

 • Kort maar krachtig; doe mee met het Slimste Bedrijf van Nederland! Wim laat elke dag werkend Nederland strijden om de titel Het Slimste Bedrijf van Nederland. Leuk toch ter ere van het jubileum?

Bekijk ook eens deze tips

 • Een hexogon fotocollage. Met een eigen foto of logo of een afbeelding die bij jullie bedrijf past! Bekijk het hier.
 • De Historische Kalender geeft een persoonlijke oorkonde met allerlei gebeurtenissen en aardigheden uit de tijd rondom iedere datum, die jij kiest. Dus bijvoorbeeld de startdatum van het bedrijf! Leuk zeg! Je bekijkt het hier.

Dit zijn alle cadeau bedrijfsjubileum op een rij

 

 

Afscheidscadeau meester

Afscheidscadeau voor de meester, 10 tips om hem te bedanken!

Cadeau voor haar

Cadeau voor haar; de beste cadeau ideeën van 2022!