in

Cadeau idee examen

cadeau geslaagd

 

Binnenkort breekt de examentijd tijd voor veel scholieren weer aan, het geschikte moment om met een cadeau je succeswensen uit te spreken. Een spannende tijd voor jongens en meiden, die hun schoolperiode gaan afsluiten met deze allesbeslissende examens. Voor de één een eitje, voor de ander een zenuwslopende tijd. Hard leren, weinig uitjes, het volbrengen van het examen en daarna wachten…. Wachten op de uitslag! Laat voelen dat je meeleeft en geef een klein aardigheidje in de vorm van een cadeautje.

Hart onder de riem cadeau idee

Je kunt je kind, buurjongen of nichtje van te voren alvast een hart onder de riem steken. Laat ze weten dat je aan ze denkt en wens ze succes met een origineel kado. Een gelukspoppetje, geluksmuntje, klavertje vier of een persoonlijke boodschap in de vorm van een chocolade telegram. Je vindt alle bijzondere cadeautjes voor het wensen van geluk met behulp van onze site een kado voor.

Een kado voor…ieder moment!

Een kado voor ieder moment geef je zodoende ook om succes te wensen, waardoor de spanning misschien iets afneemt. Een ‘je kunt het’ succes kaart of een chocolade geluksmunt, allemaal cadeautjes die wellicht een klein beetje bijdragen om deze spannende tijd wat meer ontspannen in te gaan!

Geslaagd

En als het goed is, dan komt uiteindelijk het verlossende resultaat; geslaagd. Een diploma, en dat betekent dus feest. Feest met familie en vrienden en ja, daar hoort toch ook weer een geschenk bij. Toch? Als ouders geef je vast een geschenk met blijvende waarde, wat ze zich altijd zullen herinneren. Dit geldt ook voor opa en/of oma en andere mensen die dicht bij staan. Denk eens aan een dagje uit, een bijzondere belevenis of een mooi sieraad. Ook als je minder budget hebt kun je natuurlijk een cadeau geven met een mooie betekenis.

koffie cadeau

Koffie cadeau

rijles cadeau

Rijlessen als cadeau