in

De beste cadeau ideeën van RUMAG

webshop rumag

RUMAG zul je waarschijnlijk voornamelijk kennen vanwege hun afbeeldingen met teksten, te herkennen aan de hoofdletters en de punt na ieder woord, die veel op sociale media gedeeld worden. Wat niet iedereen weet is dat RUMAG naast het schrijven van grappige teksten ook een webshop met allerlei artikelen heeft.
In dit artikel nemen we met je door wat er zoal in de webshop van RUMAG te vinden is, en laten we je de beste cadeau ideeën zien!

Kerstcadeaus

RUMAG heeft momenteel verschillende leuke kerstartikelen in de webshop. Zo verkopen ze een welbekende kersttrui met de ludieke tekst “GEZELLIG. DIK.” en verschillende kerstballen met teksten, bijvoorbeeld een met de tekst “HANG. MIJ. MAAR. OP.” Daarnaast zijn er op RUMAG verschillende soorten scheurkalenders te vinden, om 2022 goed mee te beginnen. Een origineel cadeau voor onder de kerstboom!

Praktische cadeaus

Naast grappige cadeaus verkoopt RUMAG ook veel praktische cadeaus bedrukt met tekst. Zo zijn er mokken, thermoskannen, t-shirts en hoodies te vinden in de webshop. Ook verkoopt RUMAG kleding pyjama’s en rompertjes voor kinderen.

Cadeau voor mannen

Weet je niet goed wat je een man cadeau moet doen? Op RUMAG kun je zeker slagen voor een cadeau voor mannen. Zo is er een deurmat te koop met de tekst: “PAS.OP!.LOSLOPENDE.MAN.” Ook verkoopt RUMAG verschillende soorten kookschorten met tekst, leuk om aan een man cadeau te doen. Houd je man van alcohol? RUMAG verkoopt ook verschillende soorten drankspellen en shotglaasjes. Op RUMAG is het ook mogelijk om kledingitems te personaliseren met een zelf gekozen naam of tekst.

Lees ook

 

Written by mslaros

webshop

Een creatief cadeau

Cadeau voor de gastvrouw

15x cadeaus voor de gastvrouw