in

Het cadeau voor ieder jubileum; champagne!

champagne cadeau

Een jubileum is een speciaal moment in ieders leven, een mijlpaal en een behaald succes en absoluut een bijzonder kado moment! Geen idee wat je bij een jubileum kunt geven? Lees dan snel verder!

Bij een jubileum hoort een kado of geschenk dat erbij past en op een bijpassende wijze wordt gegeven. Een jubileum cadeau dus. Een 40-jarig huwelijk wordt natuurlijk groter gevierd dan een 12,5-jarig huwelijk. Wat natuurlijk niet weg neemt is dat het kado wel speciaal en origineel mag zijn! En hoe vier je een jubileum beter dan met een goede fles champagne? Nou, niet!

Gepersonaliseerde champagnefles

Verras iemand eens met een heerlijke fles champagne met eigen etiket! Regel een eigen fles champagne en ontwerp eenvoudig je eigen etiket met je mooiste foto, logo en/of tekst. Maak het cadeau extra persoonlijk met een kaart, gaaf toch?
Liever een fles met etiket bestellen? Dat kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld via Greetz.

Mini champagnepakket

Verras de jubilaris met dit prachtige champagnepakket. De glazen laat je graveren met een persoonlijke tekst en/of afbeelding. Laat hem of haar genieten uit de gepersonaliseerde champagneglazen van de heerlijke champagne. Het pakket bestaat uit 1 flesje mini champagne met een inhoud van 33 cl en 2 lovely small champagneglazen met een inhoud van 15 cl. Deze producten worden geleverd in een trendy houten verpakking van zwerfhout.  Een super leuk kado dus!

Champagnesabel

Wat is eigenlijk een Champagnesabel? Een champagnesabel is een instrument speciaal gemaakt voor sabrage. Het sabreren van champagne is een traditionele en ceremoniële manier om de champagnefles te openen. Sommige champagne zwaarden hebben korte bladen; ongeveer 30 centimeter lang. De term sabel verwijst naar de messen of bladen die worden gebruikt voor het openen van champagneflessen die gewoonlijk bekend staan als champagne collectibles.

Celebrations champagnefles

Van deze fles champagne wordt je echt niet dronken. De Celebrations fles in giftbox perfect! Jij ontwerpt de giftbox namelijk helemaal zelf met je naam en favoriete foto of logo. Superleuk voor een verjaardag, maar ook geschikt als bedankje, relatiegeschenk of om jubilea te vieren. Je kunt dit goedgevulde snoepcadeau natuurlijk ook gewoon voor jezelf bestellen. Met een feestelijke Celebrations fles in giftbox kun je alle kanten op!

Champagnefles Confetti Kanon

Zoek je iets leuks om een aankomend feestje op te fleuren? Dan ben je bij het juiste adres met onze Champagnefles Confetti Kanon! Dit is zeker dé knaller op elke feestje! Haal de goudkleurige folie van de bovenkant en draai aan de bodem en BOOOM!!!! Overal confetti!

Champagne Pong

Voor sommige feestjes is beer pong gewoon niet chic genoeg. Of je lust geen bier en gaat liever voor een wat meer verfijnd drankje. In deze gevallen is Champagne Pong echt iets voor jou! De Champagne Pong party game bevat 12 plastic champagneglazen en 2 roze pingpongballetjes, en het is de ideale manier om jouw feestje leuk én classy te maken!

 

stukjes bruiloft

Stukjes voor op de bruiloft

huwelijks verjaardagen

Huwelijksverjaardagen