in

Cadeau meisje 7 jaar

Cadeau meisje 7 jaar

Cadeau meisje 7 jaar; ben je op zoek naar een leuk geschenk? Word je dochter binnenkort 7 jaar oud ten wil je haar graag verwennen met een mooi cadeau? Of ben je op zoek naar een leuk sinterklaascadeau voor je nichtje? Je bent op zoek naar inspiratie voor cadeaus, omdat je het zelf echt niet meer weet. Geen zorgen! We geven je graag 20 cadeau ideeën.

Tip; kijk hier voor cadeau zwemdiploma!

Voor de creatieveling

Is jouw kind een creatieveling en is ze graag bezig met knutselen? Er zijn genoeg kado’s voor deze de creatieve onder ons. Laat de crea-Bea in je ontsnappen.

 • Crayola Washimals
 • Play doh
 • Magic sand,
 • Kleurpotloden/ stiften van stabilo
 • Een pakket om zelf kaarsen te maken!

Tip, bekijk hier het beste speelgoed 7 jaar

Net zoals mama

Wilt je dochter net zoals haar mama ookal bezig zijn met make-up producten? Misschien is je dochter stiekem een beetje jaloers op mama´s mooi gelakte nagels of een lekker geurtje?

 • Lekkere badschuim, dat is al fijn.
 • Hebben ze een bad? Verras haar dan met een luxe bruisbal.
 • Voor deze trendsetters heeft ´NaNaNa Suprise!´ een hele mooie nagelset.

Tip; kijk hier eens voor een Origineel cadeau kind 7 jaar

Een 7-jarige is officieel geen kleuter meer. Je dochter, zusje, nichtje of kleindochter is nu voor het grootste deel erg zelfstandig. Ze helpt wel eens thuis nu voor het echt natuurlijk. Ze zit of wilt vast ook op sport of muziekles. Het belangrijkste voor een 7-jarige is talenten ontwikkelen.

Sport

In beweging blijven is erg belangrijk en goed voor het gezondheid van een kind. Veel kinderen van deze leeftijd zitten daarom ook op een sport zoals voetbal, tennis of zwemles. Goeie cadeautjes zijn daarom een leuke zwem tas of een sport tas. Een hoverball is een originele cadeau waarbij je thuis kan “voetballen” Dit is erg handig voor in de winter. Dan ben je namelijk ook tijdens de koudere dagen actief.

Lezen

Er zijn veel leuke boeken en tijdschriften voor kinderen van deze leeftijd. Misschien houd ze wel van hele spannende verhalen of van fantasie. Meestal is het leuker om een boek van een verhaal of film dat ze al kennen of eerder van hebben gehoord te lezen.

 • Populair bij jongens en meiden; het verhaal van Dolfje Weerwolfje!
 • Ook altijd leuk; abonnement op de tijdschriften van Donald Duck
 • een boek met eigen naam erop is een origineel cadeau
 • Mega Populair bij jonge meiden; de Zoete Zusjes!

Films

Met een film op kan je een kind vermaken, zo heb je ook even tijd voor jezelf. Ook dit jaar zijn er weer veel leuke kinder films uitgekomen die jouw meisje vast wel wilt zien. Zet haar met wat vriendinnen, poppen of knuffels op de bank, doe er een schaaltje met wat lekkere hapjes en drinken bij en je heb geen last van ze. Vooral tijdens de herfst en winter is dit een leuke manier om je kind bezig te houden.

Heerlijk buiten ravotten

Wie zegt er dat meisjes alleen binnen mogen spelen met poppen? Buiten ravotten met je vrienden kan zo veel leuker zijn!

 • Skeelers
 • Lekker buiten spelen met spellen zoals Outdoor Play Dart Game of Outdoor Play Ring Toss Game.


We hopen in ieder geval dat we je een beetje op weg geholpen hebben. We wensen je kleine prinses alvast een mooie en vooral gelukkige verjaardag toe!

Nog meer inspiratie nodig?

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk ook eens bij Origineel cadeau kind 8 jaar, speelgoed 8 jaar meiden, Cadeau Creatief kind, Speelgoed meisje 6 jaar en Bol com speelgoed 6 jaar. Tip; kijk ook een bij een communie cadeau.

Housewarming cadeau

Housewarming cadeau; zo geef je een origineel cadeau!

moederdag cadeau

Moederdag cadeau; zo geef je het perfecte cadeau!