in

Cadeau stagebegeleider

bedankt voor de leuke tijd!

Cadeau stagebegeleider

Cadeau stagebegeleider: Stage lopen, meestal is het een verplichting waar je als scholier of student niet echt op zit te wachten. Onterecht vinden wij, want een stage periode kan heel erg leuk en natuurlijk vooral leerzaam zijn! Heb je een leuke stage gehad, dan is het natuurlijk ook leuk om jouw stagebegeleider te bedanken met een afscheidscadeau. Wij geven je wat cadeautips voor een leuk cadeau stagebegeleider!

Cadeau stagebegeleider

Voordat je het afscheidscadeau voor jouw stagebegeleider gaat kopen moet je goed bedenken dat andere collega stagiairs misschien ook een cadeautje zullen kopen voor je stagebegeleider.  Het is natuurlijk niet leuk als zij een cadeau krijgt die ze al van een andere stagiair gekregen heeft. Aan de andere kant kan het ook juist weer leuk zijn om met meerdere mensen een afscheidscadeau te kopen, dan heb je meestal wat meer budget. Overleg het gewoon even, dat is meestal het meest makkelijk.
Ook leuk is om een cadeau te geven die betrekking heeft op de werkzaamheden die je verricht hebt tijdens je stageperiode.

Iets met een teamfoto

Als je jouw stagebegeleider geen afscheidskado wilt geven wat hij of zij al vaak heeft gehad; koop dan iets persoonlijks! Het leukste is natuurlijk dat het kado wat jij gekocht hebt ook goed bij je stagebegeleider past. Denk aan gepersonaliseerde cadeaus zoals een telefoonhoesje met het logo van het bedrijf of lekkere doos Merci met een foto van het team of het logo van het bedrijf. Heb je geen foto van het team, maar dan snel even een gekke selfie met het team, bijvoorbeeld tijdens de lunch. Sowieso is het leuk om een gekke foto als herinnering te hebben.
Worden er vaker foto’s gemaakt; maak dan een leuke foto collage; zeker weten dat die een mooi plekje op kantoor krijgt!

Iets voor de afdeling

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een afscheidskado voor de hele afdeling te kopen; wat natuurlijk veel leuker is! Wordt er graag gesnoept op de afdeling, verras ze dan met een snoeppot met logo of grappige tekst. Iets voor aan de muur is ook leuk; een mooi canvas met een foto of een mooie quote.

Iets zelfs gemaakt

Je kan natuurlijk ook zelf afscheidskadootjes maken zoals een zelf geschreven gedicht schrijven of een leuke kaart met een leuke tekst. Dit hoeft helemaal niet uitgebreid te zijn, het is de gedachte die telt. Bij een afscheidskado gaat het vaak niet om de geldwaarde van het cadeau, maar om de moeite die iemand er voor gedaan heeft. Daarmee laat jij echt zien dat jij naar je zin hebt gehad op je stage. Cadeau stagebegeleider moet niet vergeten worden.

Trakteren als afscheidskado

Wat in ieder geval een traditie is op een laatste werkdag; trakteren op het werk! Dat kan op een lekkere taart, cupcakes of een lekkere cake. Bij ons op kantoor is het een traditie om de lunch te verzorgen op het werk, tijdens de laatste werkdag.

Neem hier een kijkje voor de leukste afscheidscadeaus voor werk of stage, er zit zeker een leuk en origineel kado voor jouw stagebegeleider tussen!

Ben je op zoek naar een origineel afscheidscadeau voor jouw stagiair, neem dan een kijkje bij deze afscheidskado’s stagiaires.

cadeau collega 758x505 1 150x150 - Cadeau 12,5 jaar in dienst

Cadeau 12,5 jaar in dienst

kadotip voor mannen 150x150 - Cadeau man

Cadeau man