in

Cadeau trends april 2022

cadeau trends april 2022

Dit artikel wordt regelmatig aangevuld in de maand april!

Iedere dag zijn wij op zoek naar nieuwe kado’s en ideeën om mensen te verrassen. Cadeau ideeën, waar wij jullie ook weer mee willen verrassen! Ben je benieuwd welke cadeau trends wij in april 2022 zijn tegen gekomen?

EcoCreate

Met EcoCreate kunnen kinderen geweldige upcycling projecten maken met materialen die ze niet langer thuis nodig hebben en de knutselmaterialen die in het product zitten.
De knutselobjecten krijgen een tweede bestemming en dienen als handige accessoires en als sfeervolle decoratie in de kinderkamer.

Leren schorten van Brickwalls and Barricades

Alvast een cadeautip voor Vaderdag! Met de leren schorten van Brickwalls and Barricades kunnen kookfanaten veilig aan de slag en kunnen de grill avondjes niet meer stuk. De schorten van Brickwalls and Barricades bieden bescherming tegen vetspetters, vlekken en vonken. Ze zijn duurzaam, slijtvast en 100% vlekvrij. Zo kun je deze zomer onbezorgd én stijlvol genieten van hamburgers, sateetjes en andere culinaire hoogstandjes uit de buitenkeuken.

IJs voor honden

Het is nog wat vroeg voor dierendag; maar een cadeau voor de hond kan toch altijd? Smoofl komt met een heerlijke verrassing Pup Ice Cream die wel goed is voor de viervoeter. Een lekkere beloning én een moment van liefde. Voor Smoofl gaat er niets boven quality time met je viervoeter. Deze smakelijke activiteit is de ideale manier om elkaar beter te leren kennen!

Kinderen Ontwerpen Speelgoed

Speelgoed van het Jaar, al bijna 50 jaar een begrip, kondigt een gloednieuwe wedstrijd aan: Kinderen Ontwerpen Speelgoed. Met deze wedstrijd, die op 18 april van start gaat, kunnen kinderen en scholen zelf speelgoed ontwerpen. Want de Nederlandse speelgoedmarkt sluit niemand uit; iedereen kan en mag spelen en iedereen kan speelgoed ontwerpen! Alle ingezonden ontwerpen worden beoordeeld door de vakjury van de verkiezing. Het winnende speelgoed kan zelfs geproduceerd en opgenomen worden in de winkels! Wie wordt de bedenker van de nieuwe Monopoly, Rubik’s kubus of Playmobil? Tussen een van deze cadeaus zit vast de tip voor kado meisje 6 jaar.

cadeau wereldreiziger

Cadeau wereldreiziger; dit geef je mee in de koffer!

succes examen

Zo wens je iemand succes met het eindexamen!