in

Cadeau voor het bruidspaar van de daggasten

Cadeau daggasten

cadeau daggasten - Cadeau voor het bruidspaar van de daggasten

Cadeau daggasten; ben jij op zoek naar een cadeau voor het bruidspaar? Een kado dat je met zn allen kunt geven, namens de daggasten? Wij hebben de leukste cadeautips op een rij gezet.

Cadeau daggasten: ceremoniemeester

Het meeste werk is vaak voor de ceremoniemeester. Hij of zij houdt zich veel bezig met het helpen van het bruidspaar en om wat leuke dingen te regelen voor het bruidspaar. Een cadeau van alle daggasten, een welkomstlied, versieringen of een andere verrassing, de ceremoniemeester moet aan alles denken. Vaak wordt er namens alle daggasten een mooi kado gegeven, waar de daggasten al dan niet samen aan hebben betaald. Een gastenboek kan natuurlijk prima, al zal het bruidspaar daar vaak zelf al voor gezorgd hebben. Dit zijn andere leuke ideeën.

Receptenboek

Je kent ze misschien nog wel van vroeger; alle gasten werd gevraagd of een A4’tje in te leveren met daarop het favoriete recept. Superleuk, maar tegenwoordig kan dat veel mooier. Hier maak je een mooi receptenboek!

Ballonnen met eigen tekst of afbeelding

Ballonnen zijn altijd een versiering; helemaal als ze met de namen van het bruidspaar versierd zijn of ballonnen met jouw eigen afbeelding!

Fotomozaiek

Kies de mooiste foto van het bruidspaar en vul deze met allemaal kleine foto’s van alle daggasten en leuke foto’s van het bruidspaar! Succes gegarandeerd; dit cadeau zal zeker een mooi plekje in huis krijgen. Het is namelijk genieten om te kijken welke foto je nu weer ontdekt in de mooie mozaïek van foto’s.

Gepersonaliseerd spel

Domino, kwartet, memory, Uno, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het persoonlijk maken met eigen foto’s. Daardoor is het superleuk om cadeau te geven en later nog eens te spelen met het bruidspaar!

Canvas met handtekeningen

Vind je het als ceremoniemeester lastig om van te voren iets te regelen met alle daggasten? Zorg dan voor een mooie foto op canvas en laat iedereen hier een berichtje op zetten. Als je een foto met wat witruimte hebt, dan kunnen de gasten mooi om de foto heen hun berichtje zetten. Dit kan natuurlijk ook met een grote foto die op posterformaat is afgedrukt of zelfs met een spiegel!

Huwelijkskado namens alle daggasten

Nog wat andere tips voor een leuk huwelijkskado namens alle daggasten;

“Bij ons hadden ze een wc deur neergezet waar iedereen iets op mocht schrijven! Maar dat was de grootste verrassing niet, het bleek niet onze echt wc deur te zijn. De deur staat dus gewoon boven bij ons op de logeerkamer!” “

“Op een bruiloft krijgen wij van de ceremoniemeester allemaal een hartje van papier. Hierop moesten we iets schrijven wat over de bruid of bruidegom. Een mooi gedicht, een grappige uitspraak in het verleden of wat je ook wilde! Later had hij alle papieren hartjes verzameld en op het huwelijksbed gestrooid.” Het kan natuurlijk ook op een mooi wensblaadje.

“Een trouwbankje, waar iedereen zijn/ haar naam en of boodschap op kon schrijven! Het bankje is daarna met lak behandeld en staat schitterend in onze tuin!!”

“Wij moeten allemaal een foto van onszelf met de bruid, bruidegom of bruidspaar inleveren. Daar hadden ze een memoryspel van gemaakt, erg leuk!”

“Laat iedereen een kraslot meenemen, je weet het tenslotte nooit!”

“Wij hebben met alle daggasten heliumballonnen op laten gaan. Aan elke ballon zat een kaartje van een van de gasten met een ‘cadeau in natura’ (denk aan pannenkoeken bakken, ramen zemen, stofzuigen enzo). Als dat kaartje werd teruggestuurd, dan kreeg het bruidspaar dat cadeau van die gast.

Als herinnering aan de trouwdag

  • liedje + bladzijde uit CD boekje: van te voren werden dan alle nummers op CD gebrand, of misschien zelfs een playlist
  • recepten voor het bruidspaar
  • fotoverjaardagskalender, met alle verjaardagen van de gasten en allemaal foto’s van alle gasten
  • Laat iedereen een liedje opgeven waarbij ze aan het bruidspaar denken en daarbij waarom. Maak van deze liedjes een mooi cd’tje.
  • Bij binnenkomst een leuke foto van de gasten in een grappige lijst.
  • Helemaal hot; bij binnenkomst een foto laten maken in een fotobooth.
  • Op een schort alle namen als gastenboek
  • Foto/ trouwkaart van bruidspaar en daarom heen alle namen….

Om het bruidspaar te plagen

  • Vraag of alle gasten een blik eten, zoals bruine bonen oid of ingeblikt fruit, meenemen, zonder etiket. Grappig, want zo hebben ze geen idee wat er in zit!
spandoek huwelijk 768x296 1 150x150 - Teksten voor spandoek bruiloft

Teksten voor spandoek bruiloft

bbq cadeau 150x150 - Stoere bbq voor stoere mannen

Stoere bbq voor stoere mannen