in

Cadeau voor je schoonmoeder

altijd een verrassing

cadeau schoonmoeder

Schoonmoeders; je hebt ze in veel soorten en maten. Sommige mensen kunnen niet zonder hun schoonmoeder, andere juist weer niet met de moeder van hun lief. Wat je relatie ook is; het is toch de moeder van jouw partner! Een geschenk, namens jou en je partner, is dus altijd erg attent!

Moederdag cadeau schoonmoeder

Met moederdag denk je niet alleen aan jouw eigen moeder; natuurlijk ga je ook bij jouw schoonmoeder langs! Als je een verrassing geeft, dan hoeft dat natuurlijk niet precies hetzelfde te zijn als wat je jouw eigen moeder hebt gegeven. Is in hetzelfde budget is wel netjes, maar het kan natuurlijk heel goed zijn dat jouw schoonmoeder hele andere dingen leuk vind. Zorg dat je een aantal dingen van haar weet, vraag het gerust jouw man of vrouw. Is ze gek op chocolade of juist helemaal niet. Houdt ze van lezen of kijkt zij liever een film? Met zulke basic vragen weet je vaak al wat meer in welke richting je het kunt zoeken.

Verjaardagscadeau schoonmoeder

Verras haar met iets persoonlijks, dat zal ze echt leuk vinden. Een leuke foto van jou en je partner, natuurlijk in een mooie fotolijst of op canvas. Als er meer broers of zussen zijn, dan kun je ook samen een foto regelen of een collage van foto’s maken. Een nieuwe gezinsfoto is trouwens ook altijd een favoriet cadeau. Lukt dat niet op tijd? Zorg dan voor een tegoedbon en plan een datum om de foto te maken.
Houdt jouw schoonmoeder van lekker eten? Verras haar dan met een goed kookboek of iets handigs voor in de keuken. En weet je dat ze gek is op wijn? Verras haar dan ieder geval met een lekkere fles wijn.

Cadeautje voor oma

Is jouw schoonmoeder ook de oma van jouw kinderen? Dan is het natuurlijk altijd leuk om iets met de kinderen te geven! Onze ervaring is dat dat altijd goed werkt. Als de kinderen klein zijn, dan is iets zelfgemaakts altijd leuk. Een tekening of een wat uitgebreider knutselwerkje wat oma in de woonkamer neer kan zetten. Ook hier is een familiefoto natuurlijk altijd leuk. of een fotoboek van alle (klein)kinderen; oma’s laten deze maar wat graag zien op verjaardagen.
Echt persoonlijk is het boek ‘Oma, u bent geweldig!’. Een prachtig verhaal over de magie van jouw oma’s unieke naam. Een gepersonaliseerd boek waarin de oma en het kleinkind de hoofdrol spelen. Ontdek de magie!

moederdag cadeau

Gratis Moederdag cadeaus

huwelijkskrant

Huwelijkskrant