in

Cadeau zwangerschapsverlof collega; wat geef jij?

cadeau zwangerschapsverlof

Op zoek naar cadeau zwangerschapsverlof collega? Als jouw collega met zwangerschapverlof gaat, geef je dan een cadeautje? En doe je dit vanuit jezelf, met het team of organiseer je misschien zelfs een babyshower met alle collega’s? Wij geven je wat tips!

Zwangerschapsverlof: ontspannen nu het nog kan!

Heb je zelf een collega die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat en die je graag wilt verrassen? Uit ervaring kan ik inmiddels zeggen dat zwangerschapsverlof een periode is waarin je – als alles loopt volgens plan – je bij kunt komen van de hectische laatste periode op je werk. Je gaat letterlijk met de benen omhoog. Een leuk cadeau voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat zou bijvoorbeeld een relax-pakket kunnen zijn. In dit pakket stop je spulletjes die echt puur en alleen voor je collega bedoeld zijn. Cadeautjes waar je collega echt van gaat ontspannen, een verlofpakket. Lekkere thee, een fijn maskertje, bodylotion en een fijn tijdschrift. De komende periode met een baby wordt al druk genoeg, deze weken zijn echt nog even bedoeld om te ontspannen!

Wasmand propvol cadeaus

Ook leuk om cadeau te geven aan je zwangere collega is een wasmand – want die gaat ze nodig hebben, reken daar maar op – vol cadeautjes. Dit idee is ook zeer handig als je met veel collega’s samen een cadeau wilt geven, maar je iedereen zelf de gelegenheid wilt geven om een cadeautje te kopen. De één zal met slabbetjes komen, de ander met een pak luiers, weer een ander koopt een doosje voor mooie herinneringen en nog een ander koopt mooie kleertjes voor de baby. Je kunt je collega dan de opdracht geven om elke dag één cadeautje uit te pakken, zo heeft ze elke dag tot aan de bevalling een leuke verrassing! Er is zoveel keus in cadeau zwangere vrouw. Erg populair; Rituals zwanger cadeau.

Met z’n allen één groot cadeau

Misschien is er bij jullie op het werk een lief en leed-pot waaruit cadeaus betaald worden. Misschien gaan jullie per gebeurtenis wel met de pet rond om geld in te zamelen. Als je met z’n allen één groot cadeau wilt geven, dan is het het handigst om een flinke tijd vooraf je collega te vragen wat ze nog goed kan gebruiken voor als de baby er is. Misschien wil ze wel een wat duurdere wipstoel, moet ze nog een mooie luiertas kopen of wil ze een megagrote knuffelbeer. Alleen koop je niet zo snel zoiets voor je collega, maar samen lukt het vaak wel!

Mijn verlof

Als het verlof eindelijk in zicht is; dan hoor daar ook afscheid collega zwangerschapsverlof bij. Toen ik met zwangerschapsverlof ging, wat tevens direct mijn afscheid was bij het bedrijf waar ik toen werkte, kreeg ik van mijn collega’s nog een leuk cadeautje mee voor de baby: een houten loopfietsje. Een tof cadeau, waar onze dochter later nog een hoop plezier aan gaat beleven. Dit cadeau was bovendien met een vooruitziende blik gekocht; mijn collega’s vermoedden al dat wij in de eerste weken na de geboorte van onze dochter vast bedolven gingen worden onder cadeautjes die handig zijn voor de eerste weken van de baby. Hun cadeau komt pas later van pas, en dat is erg handig.

Wat kreeg jij van je collega’s toen je met zwangerschapsverlof ging?

 

Alle cadeau zwangerschapsverlof collega op een rij

 

 

 

Written by 123cadeauidee.nl

50ste verjaardag vieren

Leuke teksten voor het spandoek van Abraham of Sarah

cadeau secretaresse

Cadeau voor secretaresse