in

Cadeau zwangerschapsverlof collega

cadeau zwangerschapsverlof - Cadeau zwangerschapsverlof collega

Cadeau zwangerschapsverlof; Je bent de eerste die het mag weten! Je collega is zwanger. Heel blij vertelt ze jou het goede en speciale nieuws. Ook jij bent blij. Het blijft een wonder. Een bijzondere tijd voor jouw collega, waar je zelf vaak ook veel van mee krijgt. Je ziet elkaar ten slotte zo vaak. Van iedere echo ben je op de hoogte. En je ziet haar buik van heel plat, naar groot en rond groeien. Dan breekt dat moment aan dat ze met verlof mag. Misschien kan ze niet wachten, of misschien ziet ze er tegenop. Het is voor ieder heel persoonlijk.

Met verlof

Een ding is zeker. Ze verdient een fijn verlof, een soepele bevalling  (wie wil dat nou niet), en daarna een supergezond kindje waar ze lekker van kan genieten. In die periode van verlof krijg je ineens weer veel minder van haar zwangerschap mee. Misschien ontvang je af en toe berichtjes over hoe het gaat. En rond de uitgerekende datum wacht je in spanning af wanneer de kleine geboren wordt!

Vooraf aan dat verlof is het leuk om als collega, of als groep collega’s een leuk kraamcadeau te geven. Zo gaat de zwangere met een positief gevoel haar verlof in. Daardoor zal ze hopelijk na haar verlof weer zonder een al te groot rotgevoel kunnen starten.

Wat is nu leuk om te geven?

Je kunt kiezen om een grote mand of tas met allerlei losse cadeautjes te geven waarbij iedere collega wat kleins koopt, maar het is ook leuk om met de collega’s geld bij elkaar te leggen zodat je een wat groter cadeau kunt kopen.

Cadeau zwangerschapsverlof tips

Hierbij tips voor een leuk cadeau voor je collega die met zwangerschapsverlof gaat.

  1. Een leuk tijdschrift over moeder worden, zoals Ouder van Nu
  2. Een high tea bon, zodat ze met vriendinnen nog even gezellig kan bijkletsen voordat de drukte met een kleintje begint,.
  3. Milestone babycards, zodat ze straks leuke foto’s van haar kleintje kan maken.
  4. Een vriendenboek waarin door collega’s vragen worden beantwoord over de baby en tips gedeeld kunnen worden.
  5. Of dit superleuke “mom’s moment” pakket van Blond Amsterdam. Dit pakket bestaat uit een theemok, theetip en een zak thee.
cadeau wereldreiziger 150x150 - Cadeau wereldreiziger

Cadeau wereldreiziger

liedjes bruiloft 150x150 - Lied; Als het bruidspaar komt

Lied; Als het bruidspaar komt