stom cadeau voor vrouwen - Cadeaus die je niet aan een vrouw moet geven!
in

Cadeaus die je niet aan een vrouw moet geven!

echt niet!

Er zijn vele cadeaus die je kan geven aan een vrouw. Dat weten we natuurlijk al, maar in dit blog komen er juist zes cadeaus langs die je NIET moet geven aan een vrouw. En waarom? Lees snel verder en kom er achter!

1. Deodorant

Er is geen subtielere manier om te zeggen dat iemand stinkt; deodorant cadeau geven kan misschien wel bij mannen, maar bij vrouwen is het een NO-GO! Geef dan een lekker ruikend parfum in plaats van iets tegen menselijk zweet.

2. Epileer apparaat

Een van onze collega’s, wiens naam we niet gaan noemen, kreeg van haar desbetreffende zwager ooit een epileer apparaat. Een EPILEER apparaat.

We zijn er niet over uit of het een subtiele hint of gewoon een idioot cadeau was, maar wij weten wel dat je zo’n apparaat NOOIT als geschenk moet geven!

3. Kleding

Je kan nooit precies iemand zijn kledingsmaak en maten kennen of je moet met deze persoon jouw cadeau hebben uitgezocht, anderzijds is kleding geven een slecht idee! Een cadeaubon van een hippe en trendy kledingzaak kan dan weer wel. Dan kan de gelukkige ontvanger zelf haar cadeau uitzoeken.

4. Nep bloemen

Een bos bloemen geven is al een beetje achterhaald, maar een bos nep bloemen zijn misschien nog een grotere zonde.

Niemand wil voor eeuwig naar die saaie, plastic dingen kijken die een bloem moet voor stellen. Gewoon nee.

5. Anti-rimpel crème

Heeft dit “cadeau” überhaupt nog uitleg nodig? Je kan ook meteen direct zijn en zeggen dat de ontvanger eruit ziet als een oude vrouw en een face-lift nodig heeft. Dat laatste is trouwens ook geen goed cadeau idee, just sayin’.

6. Keuken apparatuur

Alleen als de jarige er zelf om heeft gevraagd is het geven van een keuken apparatuur een goed idee. Anders raden wij dit ten zeerste af. We bedoelen maar; er is niks lomper dan bijvoorbeeld een mixer krijgen voor je verjaardag.

valentijnscadeaus corona 150x150 - Valentijnscadeaus in het Corona tijdperk

Valentijnscadeaus in het Corona tijdperk

cadeau voor oma 150x150 - Cadeau voor oma

Cadeau voor oma