in

Cadeaus om iemand op te vrolijken!

Cadeaus om iemand op te vrolijken!

Als mensen in je omgeving het moeilijk hebben dan zorgt dat er vaak voor dat jij ook niet zo geweldig in je vel zit. Er zijn honderden manieren om jouw geliefden op te vrolijken en de leukste én beste manier om dat volgens ons te doen, is natuurlijk met cadeautjes! 4 cadeaus om iemand op te vrolijken.

Een lief gebaar

Mensen waarvan je houdt, wil je het liefst gelukkig zien. Toch lukt dat niet altijd en ben jij als vriendin, vriend, zus of partner de aangewezen persoon om diegene uit de put te halen. Natuurlijk vrolijk jij je geliefde al op door je aanwezigheid, maar je kunt nog veel meer doen. Wij hebben de vier perfecte kleinigheidjes, voor iedereen die wel wat punitiviteit kan gebruiken, op een rijtje gezet.

Tijd

The best thing you can give someone is your time. Helemaal mee eens. Tijd is met afstand het beste cadeau dat je iemand kan geven. Jouw aanwezigheid in moeilijke tijden is voor veel mensen het beste dat je kan doen. Jouw positiviteit is aanstekelijk dus als jij in de buurt bent, vrolijk je iedereen op.

Post

Eeuwenoud maar nog steeds een perfect cadeau: een lief kaartje. Met een mooie ansichtkaart laat je zien dat je voor iemand bent en dat je aan degene denkt. Extra leuk aan een kaart is dat je hem helemaal naar je eigen wensen kan aanpassen en er een eigen tekst op kan zetten. Onze Eline kreeg pas zo’n bijzondere kaart van  haar vriendinnen en daar was ze erg blij mee!

Geluk

Dat jij jouw geliefde het geluk gunt, is bijna vanzelfsprekend. Dat geluk kan je kenbaar maken door deze mooie geluksmuntjes. Voor alle belangrijke personen in je leven is er een speciaal muntje dat hij of zij altijd bij zich kan dragen. Ook zijn er kettingen en sleutelhangers te koop, waardoor het nog makkelijker wordt om dit lieve cadeautje iedere dag mee te nemen.

4: Even weg

Wat veel mensen, die even in de put zitten, nodig hebben, is er even tussenuit gaan. Afleiding zoeken in iets wat je blij maakt, werkt bijna altijd. Neem jouw vriend, vriendin of zus dus mee en ga iets doen waar jullie blij van worden. Picknicken, een lange wandeling maken, een dagje weg, jullie lievelingsfilm kijken, wat dan ook!

Tip; kijk hier voor een cadeau voor iemand in ziekenhuis

weetjes bruiloft

Weetjes over de bruiloft

cadeau van de daggasten

Het cadeau namens alle daggasten!