in

Cadeaus voor het nieuwe jaar!

cadeau nieuw jaar

Het einde van het jaar nadert en we blikken graag terug of we alles op ons ‘to do’ lijstje af hebben kunnen strepen: stoppen met roken, afvallen, gezonder leven, meer cadeaus geven… Wat het ook is, onze nieuwe ‘to do‘ lijst staat ons al weer op te wachten! Wat worden onze nieuwe goede voornemens voor 2023?

Alle cadeautips het nieuwe jaar op een rij

Volg je hart

Heb jij een vriendin die eigenlijk een beetje vast zit? Verras haar met een jaarplanner. Het jaar 2023 staat geheel in het teken van het vinden van je passie en het volgen van je hart. En daar kan ze waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken.
Begin het jaar positief en bedenk wat je wilt bereiken in het nieuwe jaar. Vragen die iedereen zichzelf zou moeten stellen; wil  je een exotische vakantie boeken, of heb je altijd een workshop schilderen willen volgen? Wat heb je altijd willen doen? Plan het in voor 2023. Een perfect cadeau wat hier bij past; een mooie planner voor het nieuwe jaar!

Maak een lijst

Is jouw vrouw altijd lijstjes aan het maken? Goed bezig en laat haar zeker het lijstje voor 2023 maken! Sterker nog; verras haar met een mooi notitieboek. Hierin zet je de dingen die je altijd hebt willen doen. Denk maar aan bungeejumpen of een nieuwe carrière beginnen. Maar dit kan bijvoorbeeld ook de belofte zijn elke balletles van je dochter aanwezig te zijn of elk  weekend je ouders te bezoeken. Wat het ook is, schrijf het op. Want dat kan een goed begin van je goede voornemens zijn.

May all your dreams come true!

Natuurlijk help je jezelf ook herinneren aan jouw eigen goede voornemens! Zet ze op papier, plak ze op de spiegel, of op de koelkast en zorg dat je ze niet vergeet! Als je een spiegel met mooie tekst of voornemen hebt, zijn die briefjes niet eens nodig!

Ga ervoor!

Of je al je goede voornemens voor 2023 af gaat kunnen strepen, dat is nog maar de vraag. Maar één ding is zeker: we gaan ervoor zorgen dat het weer een topjaar wordt! Volg je hart, blijf positief en geef niet op!

 

Written by mslaros

klassiek kinderboek

Geef een klassiek kinderboek cadeau

Cadeau voor haar

Cadeau voor haar; de beste cadeau ideeën van 2023!