in

Cadeaus voor opa

bijzondere felicitatie

De feestdagen liggen letterlijk om de hoek, nog een paar dagen en dan is het zover! Je kleed je natuurlijk op en top, gaat gezamenlijk met de familie eten thuis of uiteten in een restaurant. Wie weet… Iedereen heeft andere plannen natuurlijk. Je hebt voor iedereen nu wel cadeautjes gekocht behalve voor je opa, je weet je geen raad… Je houd het meestal bij een fles alcohol maar je wilt het dit jaar anders doen. Wij gaan je een handje helpen! Wij hebben 8 kerstcadeaus voor je klaarliggen, die misschien goed bij jouw opa past!

E-reader

Alles gaat met de tijd mee! Zo las iedereen vroeger een boek, en zo kan je nu een boek lezen met een e-reader. Dit is super handig, lees je weleens s’avonds een boek uit en wil je dan gelijk aan het volgende beginnen? Nu kan dat met directe toegang tot Kobo’s iBookstore en ingebouwde Wi-Fi.

Tuinshort

Leuk om te geven en nog leuker om mee te werken! Houd je opa van tuinieren? Een heerlijke opgeruimde tuin, waar je in de lente/zomer van kan genieten. Weg met alle onkruid! Verras hem met een tuinshort. Het short is uitgerust met zakken, waarin een schep en een hartje worden geleverd. Ideaal om tijdens het werk in de tuin je kleding schoon te houden en het gereedschap binnen handbereik te houden.

Smartwatch

Als opa een beetje met zijn tijd meegaat, dan hebben wij nog een cadeautip voor jou! Een Smartwatch. Je hebt ze in allemaal soorten, maten en prijzen, dus wel even goed oriënteren. De smartwatch heeft een touchscreen, een alarm, bluetooth, calorieverbranding, datum, muziekbediening, oplaadbare batterij en nog veel meer.. Laat je opa kennis maken met al deze nieuwe snufjes!

Whiskey liefhebber

Deze Jerrycan Whisky Bar  is HET CADEAU om te geven aan elke whiskey liefhebber. Hij is stoer, multifunctioneel en gevuld met 4 flesjes whiskey. Deze jerrycan is een whiskey proeverij, multifunctionele lunchbox en decoratie item in één. Ook een leuk kerstcadeau man.

Papier wat in de wc verdwijnt na afloop…

De krant of een tijdschrift is uiteraard een ideale manier om de tijd te doden terwijl jij je behoeften doet, maar dat wordt ook zo eentonig na een tijd je kan natuurlijk ook gewoon een puzzelboekje meenemen, maar waar laat je dit na afloop? Daarom presenteren wij nu Sudoku Toiletpapier, echt een cadeau voor hem!

En, zaten er leuke cadeau ideeën bij voor je? Wij zijn benieuwd!

 

 

1586 717a6bc82d26aeeaaade81ea0e5d77e7

Nieuwe bewoners voor de wereld

cadeautjes

Cadeautjes