portrait 3163518 640 - De nieuwste games (september 2020)
in

De nieuwste games (september 2020)

welke pre-order jij?

Het gamesseizoen komt er weer aan; met wat mooie nieuwe games die uitkomen. Pre-order jouw favoriete game nu al en je kunt op de releasedatum al gelijk aan de slag met het spel. Soms krijg je ook wel een extra’s bij een pre-order en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Aftellen naar

Dit zijn de belangrijkste releases die er aan komen.

  • 9 oktober FIFA 21
  • 29 oktober Watch Dogs Legion
  • 30 oktober Pikmin
  • 10 november Assassin’s Creed Valhalla
  • 13 november Call of Duty Black Ops Cold War
  • 19 november Cyberpunk

 

FIFA 21

Creëer meer doelkansen dan ooit tevoren met gloednieuwe dynamische aanvalssystemen in de intelligentste FIFA-gameplay tot dusver. FIFA 21 tilt de intelligentie en de besluitvorming van spelers naar een nieuw niveau, zowel met als zonder bal, waardoor er meer realistische en weloverwogen bewegingen ontstaan, voortbordurend op de intensiteit van 1-tegen-1-situaties en omstandigheden scheppend voor een waarheidsgetrouwe voetbalervaring die je beloont voor je creativiteit en controle op het hele veld.

Pre-order bonus FIFA 21 Standard Edition:

  • Tot 3 zeldzame goud-pakketten, 1 per week gedurende 3 weken
  • Coverster-leenitem voor 5 FUT-wedstrijden
  • FUT Ambassadeur-spelerkeuze, kies 1 van 3 speler-items voor 3 FUT-wedstrijden
  • Special Edition FUT-tenues en stadion-items

Watch Dogs Legion

In Watch Dogs Legion: Resistance Edition op de Playstation 4 (PS4) ziet Londen in de nabije toekomst haar ondergang tegemoet: het volk wordt onderdrukt door een alziende bewakingsstaat, privélegers beheren de straten en een machtig misdaadsyndicaat heeft het op de zwakken gemunt. Het lot van Londen ligt in jouw handen. Toon je vaardigheden om terug te vechten. Welkom bij het verzet.

Pikmin DeLuxe

Diep in de ruimte bevindt zich een mysterieuze maar merkwaardig vertrouwde wereld, vol schattige wezentjes, geheimen en speelplezier. Maak de landingsplaats maar vast vrij, want Pikmin 3 Deluxe komt op 30 oktober naar de Nintendo Switch. Pikmin 3 verscheen voor het eerst op de Wii U en maakt nu de sprong naar de Nintendo Switch met nieuwe content, meer opties om met andere spelers samen te werken en diverse instellingen die de drempel voor nieuwkomers verlagen. De kleine Pikmin kunnen niet wachten om je te verwelkomen in hun grootste avontuur ooit, dus maak alvast kennis met je Pikmin-troepen in de Pikmin 3 Deluxe landt op 30 oktober!

Assassin’s Creed Valhalla

In Assassin’s Creed® Valhalla ben jij Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie. Verken een dynamische en prachtige open wereld die zich afspeelt in de duistere middeleeuwen van Engeland. Overval je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om jouw plaats tussen de goden in Walhalla te verdienen. Kijk ook verder voor de pre-order acties.

Call of Duty Black Ops Cold War

De iconische Black Ops-serie is terug met Call of Duty: Black Ops Cold War, het directe vervolg op het originele en geliefde Call of Duty: Black Ops.

Cyberpunk

Dit is de Day One Edition van Cyberpunk 2077. Cyberpunk 2077 is action-adventure game die zich afspeelt in een open wereld genaamd Night City, een megalopolis geobsedeerd door kracht, glamour en lichaamsmodificaties. Jij neemt de rol aan van V, een huurling op zoek naar het zeldzame (en tevens enige) implantaat dat de sleutel is tot onsterfelijkheid. Je kan je eigen personages cyberware aanpassen, de skillset en speelstijl kiezen en een uitgebreide stad verkennen waar je keuzes het verhaal en de wereld rondom je beïnvloeden.

voorlelzen 150x150 - 5 mooiste voorleesboeken

5 mooiste voorleesboeken

huwelijksgeschenken 150x150 - Huwelijksgeschenken

Huwelijksgeschenken