zoete zusjes - Lezen met De Zoete Zusjes
in ,

Lezen met De Zoete Zusjes

Het eerste (voor)leesboek vol avonturen!

Saar en Janna (5 en 9 jaar) maken al sinds 2016 filmpjes voor YouTube waarin ze de leukste dingen doen en ontdekken (@dezoetezusjes). Samen met hun moeder Hanneke maakten ze eerder de sucesvolle boeken Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes en De Zoete Zusjes Vriendenboekje.

De Zoete Zusjes zoeken een schat

De zoete zusjes Saar en Janna willen een schat vinden. Een échte. Ze zien het helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en een zwembad! Maar schatzoeken is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt… “De Zoete Zusjes zoeken een schat” is het eerste (voor)leesboek van de zoete zusjes; met veel humor voor avontuurlijke kinderen. Het boek is al een schat op zich: geïllustreerd door Iris Boter, met glitters op het omslag. Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond?

LEGO Bouw mee 150x150 - LEGO WORLD WEEK!

LEGO WORLD WEEK!

happy boy receives package from online shop order happy surprised expression 150x150 - 5x waarom je online cadeaus moet kopen

5x waarom je online cadeaus moet kopen