in ,

Doe mee met onze winacties

de komende 10 dagen is het feest!

prijzen winnen - Doe mee met onze winacties

Welkom op mijn website! Mijn naam is Martine en ik ben een tijdje geleden 123cadeauidee.nl begonnen! Daarom nieuwe social media pagina’s; waar natuurlijk nog heel veel nieuwe fans moeten komen! Daarom een leuke actie; met 10 dagen kans op prijzen!

10 dagen prijzen

Dat klinkt leuk toch, 10 dagen prijzen! Prijzen zoals cadeaubonnen, verrassingspakket en meer. Wat precies laten we even in het midden; laat je gewoon verrassen!

Hoe doe je mee

Iedere dag komt er op onze Facebook + Instragram een nieuwe winactie; die ook hieronder vermeld wordt. Bij de actie staat wat je moet doen om kans te maken en tot wanneer je kans kunt maken.

De voorwaarden

  • De winnaars dienen hun gegevens binnen 14 dagen aan ons door te geven.
  • Wij zijn een Nederlandse website en nemen de kosten voor de verzending binnen Nederland voor onze rekening. Als er extra verzendkosten bij komen, dan zijn die voor rekening van de winnaar.
  • Als bedankje voor de prijs, en als ‘bewijs’ voor de andere deelnemers vragen wij of je (na ontvangst) een berichtje op onze social media wilt delen over de gewonnen prijs. Met foto is natuurlijk het leukst!

Heel veel succes iedereen; wij hopen dat er veel mensen mee gaan doen; zodat veel mensen onze website leren kennen!

Als je wonnen hebt

De komende dagen zullen wij de winnaars bekend maken op deze pagina. Heb je gewonnen; stuur dan even een mailtje naar info@123cadeauidee.nl, dan kunnen wij het verder afhandelen!

Win een love token

Winactie 1; Jaaa, vandaag gaan we van start met onze winactie! We beginnen met iets kleins, iets liefs! Iets leuks voor Valentijnsdag! 😍
Je maakt kans op een van deze tokens, zie ook https://cstu.io/a37d1e

>> en de winnaars; ja, er waren meer love tokens dan winnaars helaas haha. Dus Boudy, Pietje, Liesbet, Leukerleuk, Karin en Crista: van harte gefeliciteerd!! Jullie hebben een love token gewonnen!

Win een cadeaukaart van Primera

Winactie 2; De tweede winactie is ook weer een leuke, al zeggen wij het zelf! Vandaag maak je kans op een cadeaukaart van Primera! Leuk om iets voor jezelf te kopen; of iemand anders mee te verrassen!

>> de winnaar is; Saskia van Varick; van harte gefeliciteerd! Veel plezier met het uitgeven van jouw prijs!

Win een Valentijnspakket

Winactie 3; deze keer maak je kans op een leuk Valentijnspakket!!
Dit moet je doen om kans te maken; – Deel dit bericht, – Like dit bericht en onze pagina (echt niet vergeten!!) en laat als reactie weten wie jij zou verrassen met het Valentijnspakket!

>>leuk om alle lieve reacties te zien! Helaas kan er maar eentje winnen en dat is; Michel Henrichs. Van harte!

Win het LEGO verrassingspakket

Winactie 4; een heus LEGO verrassingspakket ism Brick King. Dat is nog eens gaaf! Ook hier moet je natuurlijk delen en liken; en als reactie achterlaten welk thema er favoriet is.

Wat waren hier weer veel reacties op! De winnaar van dit leuke pakket is Elise Wijnhorst, van harte!

Win het verrassingspakket voor vrouwen

Winactie 5; het verrassingspakket voor vrouwen! Daar kan natuurlijk van alles in zitten; doe vooral een suggestie 1f970 - Doe mee met onze winacties
Dit moet je doen om kans te maken; Deel dit bericht, Like dit bericht en onze pagina (als je dat nog niet hebt gedaan!) Laat als reactie weten wat jij er graag in zou willen hebben!

Bedankt voor alle suggesties, we gaan er een mooi pakketje maken voor de winnares! En die is… Anneloes van Bodegraven!

Win het verrassingspakket voor kinderen

Speciaal voor jullie; deze keer maken jullie kans op een verrassingspakket voor kinderen! Daar kan natuurlijk van alles in zitten; dat is het leuke van verrassingspakketten!1f970 - Doe mee met onze winacties
Dit moet je doen om kans te maken; Deel dit bericht, Like dit bericht en onze pagina (als je dat nog niet hebt gedaan!), laat als reactie weten voor wie jij het zou willen winnen.

En de winnaar is….Tjitske Hoekstra-vd Meer! Van harte gefeliciteerd!

Win de XBOX cadeaukaart

De winactie voor alle gamefans! Zijn hier nog game fans?! Vandaag verloten wij een XBOX Giftcard twv €25,–!
Dit moet je doen om kans te maken; Deel dit bericht, like dit bericht en onze pagina (als je dat nog niet hebt gedaan!), laat als reactie weten waar jij de gift card voor gaat gebruiken!
En pssttt…. je kunt ook nog met onze andere winacties mee doen!

Het duurde wat langer dan gepland, maar hierbij de winnaar….. Cora van der Bijl! Van harte!

Win shoptegoed van Megagadgets

Hierbij maken jullie ook kans op shoptegoed van Megagadgets, twv €20,–! Leuk om iets voor jezelf te kiezen of voor een ander! Dit moet je doen om kans te maken; Deel dit bericht, like dit bericht en onze pagina (als je dat nog niet hebt gedaan!) – Laat als reactie weten voor wie jij het zou willen winnen; zie Megagadgets!

En de winnaar is AR van der Haven!

Win shoptegoed van de HEMA

Vandaag maken jullie ook kans op shoptegoed van HEMA, twv €15,–! Leuk om iets voor jezelf te kiezen of voor een ander!
Dit moet je doen om kans te maken;
– Deel dit bericht
– Like dit bericht en onze pagina (als je dat nog niet hebt gedaan!)
– Laat als reactie weten voor wie jij het zou willen winnen; kijk hiervoor bij de HEMA

En de winnaar is… Sylvia Tol!

De laatste winactie; win een cadeau

De laatste van onze 10 winacties!! Eerst dus nog de laatste; win een verrassing! Lekker vaag he?! Maar dat is toch ook wel eens leuk? Gewoon verrast worden! Je doet dus lekker mee voor jezelf 1f642 - Doe mee met onze winacties

En de winnaar is… Vivian Bauptit

 

 

beterschap wensen 150x150 - Cadeau per post

Cadeau per post

gadget valentijn 150x150 - 10x romantische gadgets

10x romantische gadgets