in

Een creatief cadeau

webshop
Het perfecte cadeau voor je creatieve vriendin, zus of mama? Dat vind je bij Pipoos, dé webshop voor al je creatieve cadeaus. Boeken vol inspiratie, materiaal om mee aan de slag te gaan en alles wat je nodig hebt om je cadeau creatief mee in te pakken. In de handige webshop vind je steevast je weg in het uitgebreide assortiment van meer dan 8.000 hobbyartikelen!

Van scrapbooking tot kaarsen smelten

Pipoos biedt creatieve cadeaus voor echt élke hobby. De leukste cupcakes bakken, aquarellen, scrapbooking, borduren, kaarsen smelten, tekenen met houtskool, sieraden maken… En zo kunnen we nog wel even doorgaan! Elke creatieve bezigheid die je kan bedenken, is vertegenwoordigd in het immense assortiment. Met een geschenk van Pipoos ben je ook steeds helemaal mee, want ze volgen de laatste trends en nieuwigheden in hobbyland op de voet.

Inspiratie voor elk moment

Inspiratie nodig? Geen nood: de website van Pipoos barst van de creatieve ideeën voor allerlei knutselprojecten. Vaak krijg je er het lijstje met de benodigde materialen en de werkbeschrijving gewoon bij. Verwacht je dus aan heel wat creatieve cadeaus om te geven, maar ook om zelf te maken! Want wat is er leuker dan een persoonlijk, zelfgemaakt geschenk? Of je nu een ervaren creatieveling bent of een beginner die af en toe graag knutselt: in het assortiment van Pipoos zit voor ieder wat wils. Zo is er ook een uitgebreid aanbod om te knutselen met kinderen.

Written by mslaros

Houten speelgoed

Houten speelgoed: 15x de leukste cadeaus om te geven!

webshop rumag

De beste cadeau ideeën van RUMAG