in

Extreme Cheapskates: goedkoop cadeau voor je vriend

Wij hebben niet altijd veel te besteden en daar komen we vanaf nu eerlijk voor uit. Omdat aan veel cadeaus (helaas) een redelijk prijskaartje hangt, helpen wij je vandaag aan minder dure presentjes. Wij speurden het web af op zoek naar geschikte cadeaus voor je vriendje die helemaal niets óf heel weinig kosten. It’s not about the money!

Koopjesjager

Als je het even niet zo breed hebt, kun je natuurlijk gelijk op zoek gaan naar een goedkoop alternatief of zelf iets maken. Maar als je op de goede plekken zoekt en up-to-date bent van de laatste acties en kortingen kun je ook hele dure producten voor een schijntje bemachtigen. Misschien ben je niet altijd blij met de vele reclamefolders in de brievenbus maar ze kunnen ook zeker goed van pas komen. Wie slim koopt, kan veel geld besparen!

Cadeaus

In ons vorige artikel in de rubriek Extreme Cheapskates, gaven wij de beste cadeautips voor een goedkoop cadeau voor je beste vriendin. Dit keer staat jouw vriendje centraal en ook voor hem zijn er veel cadeaus voor een klein prijsje. Ga bijvoorbeeld voor een zelfgemaakt origineel boekje of weckpot met daarin 52 redenen waarom jij zoveel van hem houdt. Of versier zijn kamer met ballonnen en foto’s van jullie samen. Een cadeautje waar je je eigen creativiteit in hebt gestopt én waaraan je heel hard hebt gewerkt doet het altijd goed. Klein voordeel: het kost bijna niets.

Korting!

Als je toch wilt gaan voor een echt cadeautje met een klein budget, kun je misschien iets met de volgende opties:

  • Boeken, films en CD’s: Leuke cadeaus van ongeveer €10,- die héél erg vaak in de uitverkoop zijn. Kijk hier bijvoorbeeld eens!
  • Een gezellige picknick of lekkere lunch: De helft van wat je nodig hebt, heb je al in huis. De andere helft koop je bij de supermarkt en dit voor een klein prijsje.
  • Een leuke (kleine) gadget voor zijn telefoon: bijvoorbeeld deze telefoon diamant voor slechts €4,95.
nijntje zilverstad

Feest met nijntje

Kantoorgadgets: maak je eigen paradijsje op werk