in

Geef een thuis High Tea cadeau!

Eeuwenoud, over de hele wereld bekend maar nog steeds super hip: high tea’en. Het organiseren van dit leuke dagje uit kan nog best een hele uitdaging zijn. Want wat heb je allemaal nodig voor de perfecte high tea? Dat hebben wij voor je uitgezocht!

1. Benodigdheden high tea

Naast alle heerlijk hapjes is het meest onmisbare bij de high tea toch wel de thee. Dat klinkt erg simpel maar thee is er in allerlei soorten en maten. Van kruidige soorten tot frisse en fruitige smaakjes. Weet jij precies wat je wilt en waar jij en je gasten van houden? Dan heeft Tea4You precies wat je zoekt. Met een keuze uit honderden(!) soorten heb je keus genoeg. Twijfel jij aan wat je gasten lekker vinden of wil je gewoon graag alles uitproberen? Ook dat kan, want met de handige theeproeverijen heb je voor ieder kopje een unieke smaak.

2. Lekkernijen

Veelzijdigheid staat met een high tea altijd hoog op het prioriteitenlijstje. Heel veel verschillende lekkere hapjes zijn hierbij onmisbaar. Van hartige saucijzenbroodjes en warme hapjes tot zoete cupcakes en brownies: alles is lekker bij thee. Wil jij eens flink uitpakken voor de gelegenheid? Ga dan zelf aan de slag en bak, kook en maak de origineelste lekkernijen met als hulpmiddel het handige kookboek High Tea Party van S. Blake.

3. Gezelschap

Natuurlijk zou jij al dat lekkers ook wel in je eentje op kunnen. Toch is het naar mijn mening véél gezelliger om in goed gezelschap te high tea’en. Met je beste vriendin(en) bijvoorbeeld, of met de familie. Gezelligheid is het sleutelwoord voor een geslaagde high tea! Deze leuke Engelse traditie is zeker niet alleen voor vrouwen. In onze moderne maatschappij kunnen mannen net zo goed deelnemen aan een high tea. En we zijn de beroerdste niet: een kopje koffie is ook toegestaan.

4. Decoratie

Het uit Engeland overgewaaide ‘Afternoon Tea’, wat bij ons ongeveer gelijk is aan de high tea, wordt in Nederland gezien als een echte activiteit. Vaak gaat het om een gelegenheid waarbij iets te vieren is of om een afspraakje met vrienden die je lang niet hebt  gezien. Bij deze speciale gelegenheden horen mooie tafelversieringen en decoraties. Mooi servies, een bijzondere theepot en een sfeervol tafelkleed maken de tafel, naast de lekkere hapjes, helemaal af!

5. Bak- en kookgerij

Om zelf lekker aan de slag te kunnen met het maken van gerechtjes heb je goed kookgereedschap nodig. Met deze donutmaker maak jij in een handomdraai de heerlijkste donuts. Ook een bijzondere taartvorm voor jouw specialiteiten is handig én maakt de high tea helemaal af!

Met deze 5 benodigdheden wordt jouw high tea zeker een succes! Heel veel plezier en wij zien jullie lekkerste gerechten en leuke foto’s graag terug op onze Facebook-pagina.

 

Kantoorgadgets: maak je eigen paradijsje op werk

Cadeaus voor het oranje virus!