in

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

kraamcadeau

Glazen bewaardoosje goud met naam en takje

Bewaar je favoriete items in dit glazen bewaardoosje met gouden randjes. Je kunt er de mooiste foto’s in bewaren of herinneringen van je kindje, zoals een rammelaar, eerste schoentjes, het speenkoord etc. Het staat prachtig op de babykamer of in je interieur! Personaliseer het bewaardoosje met de naam van je kindje. Het takje wordt standaard op het doosje gegraveerd.

Houten geboortebord met naam

Dit houten geboortenbord is een uniek kraamcadeau! Het houten bord is personaliseerbaar en een mooi aandenken voor de kersverse ouders. Dit houten bord wordt doormiddel van onze lasermachine gegraveerd en is te personaliseren met een naam, datum, gewicht en alle andere belangrijke informatie! Mooi als decoratie in de babykamer.

Memorybox baby naam

Feliciteer je familie of vrienden met hun baby, geef ze een leuke memorybox cadeau! Vul deze prachtige bewaarkist met kleine cadeautjes. Een leuk aandenken en een mooie plek om dierbare spulletjes van de baby in te bewaren. Ook leuk als cadeau voor jezelf!

Aquarel poster

Heeft de kamer van jouw kindje een jungle thema? Dan mag deze aquarel poster zeker niet ontbreken. De giraf illustratie is gemaakt door Sophie de Ruiter, Sophie is bekend van haar prachtige fashion illustraties voor grote merken als Kenzo, Givenchy, de Bijenkorf, Hudson’s Bay, Talkies & Style My Day. De illustratie wordt gemaakt met aquarel en fineliners. En is leuk te combineren met de andere dieren illustraties zoals de cheeta, olifant of flamingo’s!

Gepersonaliseerd babyboek

Een prachtig gepersonaliseerd houten babyboek waar je met veel plezier alles in kan bijhouden van je baby. Het babyboek heeft een houten voor- en achterkant met een zeer luxe uitstraling en mooie gravering. Het boek bevat een regenboogje en leuke stipjes aan de onderkant. De naam wordt gegraveerd in een leuk lettertype,Verder kan je nog een tekstregel opgeven.
Je kunt kiezen uit blanco pagina’s of invulpagina’s. Bij de invulpagina’s kan je kiezen uit kraambezoekpagina’s of eerste jaar invulpagina’s. De invulpagina’s zijn dubbelzijdig bedrukt.

Door de binding met ringen is het boek zeer geschikt om foto’s in te plakken. Door de ringen is het mogelijk om pagina’s toe te voegen of eruit te halen.

 

 

 

huwelijks verjaardagen

Huwelijksverjaardagen

beterschap wensen

Cadeau per post