in

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

kraamcadeau

Glazen bewaardoosje goud met naam en takje

Bewaar je favoriete items in dit glazen bewaardoosje met gouden randjes. Je kunt er de mooiste foto’s in bewaren of herinneringen van je kindje, zoals een rammelaar, eerste schoentjes, het speenkoord etc. Het staat prachtig op de babykamer of in je interieur! Personaliseer het bewaardoosje met de naam van je kindje. Het takje wordt standaard op het doosje gegraveerd.

Houten geboortebord met naam

Dit houten geboortenbord is een uniek kraamcadeau! Het houten bord is personaliseerbaar en een mooi aandenken voor de kersverse ouders. Dit houten bord wordt doormiddel van onze lasermachine gegraveerd en is te personaliseren met een naam, datum, gewicht en alle andere belangrijke informatie! Mooi als decoratie in de babykamer.

Memorybox baby naam

Feliciteer je familie of vrienden met hun baby, geef ze een leuke memorybox cadeau! Vul deze prachtige bewaarkist met kleine cadeautjes. Een leuk aandenken en een mooie plek om dierbare spulletjes van de baby in te bewaren. Ook leuk als cadeau voor jezelf!

Aquarel poster

Heeft de kamer van jouw kindje een jungle thema? Dan mag deze aquarel poster zeker niet ontbreken. De giraf illustratie is gemaakt door Sophie de Ruiter, Sophie is bekend van haar prachtige fashion illustraties voor grote merken als Kenzo, Givenchy, de Bijenkorf, Hudson’s Bay, Talkies & Style My Day. De illustratie wordt gemaakt met aquarel en fineliners. En is leuk te combineren met de andere dieren illustraties zoals de cheeta, olifant of flamingo’s!

Tip; kijk zeker ook bij Bulbby voor gepersonaliseerde cadeaus.

Gepersonaliseerd babyboek

Een prachtig gepersonaliseerd houten babyboek waar je met veel plezier alles in kan bijhouden van je baby. Het babyboek heeft een houten voor- en achterkant met een zeer luxe uitstraling en mooie gravering. Het boek bevat een regenboogje en leuke stipjes aan de onderkant. De naam wordt gegraveerd in een leuk lettertype,Verder kan je nog een tekstregel opgeven.
Je kunt kiezen uit blanco pagina’s of invulpagina’s. Bij de invulpagina’s kan je kiezen uit kraambezoekpagina’s of eerste jaar invulpagina’s. De invulpagina’s zijn dubbelzijdig bedrukt.

Door de binding met ringen is het boek zeer geschikt om foto’s in te plakken. Door de ringen is het mogelijk om pagina’s toe te voegen of eruit te halen.

Het is altijd leuk om een de kleine baby en zijn of haar ouders te verrassen met een kraamkado! Persoonlijk hou ik heel erg van een gepersonaliseerd kraamkado, dus met eigen naam of  met eigen foto. En dat komt mooi uit, want je hebt heel veel gepersonaliseerde kraamkado’s! Zal ik er een aantal uitlichten voor jou?

Kraamkado met naam

Als er een kleine baby is geboren dan heeft hij of zij natuurlijk ook een mooie naam. Een naam waar de ouders van het kindje heel erg hun best op hebben gedaan en dus ook erg trots op zijn! Terecht, dit lieve kindje zal deze naam de rest van zijn of haar leven dragen!

Een gepersonaliseerd kraamkado met de naam van het kindje is daarom heel erg leuk! Een mutsje of handdoek met de naam van de kleine, of een leuk t-shirtje, rugzakje of koffertje. Dit kan natuurlijk leuk met de voornaam of de voor- en achternaam. Ook leuk; alleen met de achternaam! Dan kunnen toch meerdere mensen het kraamkado gebruiken, bijvoorbeeld als hij of zij later nog een broertje of zusje krijgt.

Voordeel: een gepersonaliseerd kraamkado is zo geregeld! Je hebt alleen een naam en/of achternaam nodig. Je hoeft er geen foto of iets dergelijks voor te regelen, hoewel een kraamcadeau met foto natuurlijk ook erg leuk is.

Kraamkado met foto

Mintens net zo leuk is het om iemand te verrassen met een kraamkado’s met een foto of afbeelding. Dit kan een foto van het baby’tje zijn, een afbeelding van het geboortekaartje of iets anders. Een foto van het baby’tje is soms misschien wat lastig omdat je die niet altijd hebt, maar via Facebook kom je soms al een heel eind. Anders kun je misschien ook aan een trotse opa, oma of tante vragen of ze misschien een leuke foto hebben die je kunt lenen.

Bekijk hier de kraamkado’s met foto!

 

 

Written by mslaros

huwelijks verjaardagen

Huwelijksverjaardagen

beterschap wensen

Cadeau per post