in

Geslaagd cadeaus

Het maakt niet uit of je een eindexamencadeau zoekt voor je neefje, nichtje, broertje, buurmeisje of zoon; eenkadovoor.nl heeft eindexamencadeautips voor iedereen! Kleine en grote eindexamencadeaus, dit keer verras jij iemand met een origineel en persoonlijk eindexamencadeau!

Op zoek naar een cadeau

Ben je op zoek naar een origineel en uniek cadeau voor iemand die net zijn eindexamen heeft afgelegd? Op Eenkadovoor.nl vind je een uitgebreide collectie aan leuke geschenken voor deze gelegenheid. Hieronder volgt een overzichtje van de leukste ideeën die je kan terugvinden op onze website als eindexamencadeau.

Leuke en originele ideeën

Wanneer de examenreeks achter de rug is, moet dat natuurlijk gevierd worden. Wat dacht je ervan om dit te vieren met het drankspelletje Tic Tac Toe, Beerpong of Shot Glass Chess? Je kan dit ook nog eens zo leuk maken met een gigantisch bierglas! Ben je eerder op zoek naar een chiquer eindexamencadeau? Dan is de pen van Waterman een aanrader. Wanneer je op zoek bent naar schrijfgerief met een leuke toets, dan kan je gaan voor het grote potlood van 38cm! Als je de einduitslag nog niet weet of je wilt iemand succes wensen voor de verdere (school-)loopbaan, dan is een geluksmuntje of een geluk t-shirt een leuk idee! Je kan ook een kaartje hierbij geven met daarop ‘veel geluk’. Wanneer de persoon niet geslaagd is, kan je altijd als troost het leuke kaartje met hier op ‘ook al ben je gezakt, voor mij ben je altijd geslaagd’ geven. Een ander origineel en uniek cadeautje is een fles wijn dat gepersonaliseerd is met je eigen foto. Verder vind je op de website ook allerlei leuke geschenken voor als iemand is afgestudeerd, zoals een gepersonaliseerde ballon of een mok met je naam en ‘geslaagd’ er op.

Meer inspiratie nodig?

Dit is maar een greep uit de vele originele cadeautjes die je kan geven voor een eindexamen. Laat je nog verder inspireren voor leuke ideeën op de eenkadovoor.nl!

handige cadeaus

Handige cadeaus voor kinderen

Cadeau voor 21 jarige