greetz - Greetz
in

Greetz

De beste baan van de wereld!

Eerder deze week stond hij weer voor de deur; de bezorger van Greetz! Nou ja, hij is natuurlijk niet echt van Greetz, maar je begrijpt wel wat ik bedoel 😉 Volgens mij heeft hij echt de leukste baan van de wereld!

Heel veel reviews

De afgelopen jaren maakten de bloggers van eenkadovoor.nl heel wat reviews over Greetz. Zo testen wij de Merci chocolade die je kunt personaliseren, het gepersonaliseerde Dove pakket en de bloemen! De bloemen trouwens twee keer, een keer als bedankje en van de week nog de Valentijnsbloemen met chocolade. Ook verrasten wij wat mensen met een gepersonaliseerde beker van Greetz, voor in het nieuwe huis en voor de verjaardag.

Heliumballonnen

Ook hebben we veel reviews gemaakt over de heliumballon en het grappige is dat je hieraan kunt zien dat je voor (bijna) alle gelegenheden wel iemand kunt verrassen met een gepersonaliseerde helium ballon! Bijvoorbeeld voor Valentijn, Moederdag of als jouw beste vriendin examen gaat doen. En natuurlijk voor een verjaardag, zoals die van je vader, van je nichtje of van je zwager!

De beste baan

Maar om terug te komen op de bezorgers van Greetz; zij moeten dus echt een geweldige baan hebben! Want volgens mij krijgt iedereen een hele grote glimlach op zijn of haar gezicht als de bezorger voor de deur staat, met zo’n mooie doos van Greetz. En dan ook nog eens met een origineel cadeau erin. Denk je ook niet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

verjaardag anders vieren 150x150 - Vier jouw verjaardag eens anders!

Vier jouw verjaardag eens anders!

cadeau op kamers 150x150 - Cadeau op kamers

Cadeau op kamers