Naamloos 11 758x361 - Hippe babyshowercadeaus
in ,

Hippe babyshowercadeaus

Wat ga jij geven?

Ja, wat ga je nou geven bij een babyshower of kraambezoek? Vind jij het ook altijd zo moeilijk om een origineel cadeau te bedenken? Want wat ga je nou geven aan de kersverse ouders? En er zullen zeker meer mensen aanwezig zijn op de babyshower dan jij alleen. En doordat er meerdere mensen daar aanwezig zijn is het vanzelfsprekend dat er dezelfde kado’s worden gegeven en dat is niet leuk voor de ouders! Om jullie een beetje te helpen hebben wij een mooie lijst gemaakt met wat leuke originele kraamcadeaus die je kunt geven.

Voor de aanstaande papa en mama

Deze fotolijst van Zilverstad met een afbeelding van Nijntje is perfect als geboortegeschenk. De fotolijst is verzilverd en gelakt. In deze lijst kunnen de mooiste momenten worden getoond. De Zilverstad fotolijst is ook ideaal te gebruiken voor een mooi geboortekaartje. Een origineel geboortecadeau! Met dit mooie fotolijstje kan je de foto’s van bijvoorbeeld de echo een speciaal plekje geven. Het fotolijstje heeft een chique design en zal daarom prachtig staan in het interieur of in dié schattige babykamer. Door het verzilverde metaal zal het fotolijstje echt in het oog springen. En dat willen we toch allemaal met onze kiekjes?

Babyart gipsbuik set

Met de Gipsbuik set van Baby Art ontstaat er binnen een handomdraai een prachtige afdruk van een zwangere buik. De set bevat alle benodigdheden om deze prachtige periode te vereeuwigen in een blijvende herinnering. Werkt makkelijk en snel! Alles wat je nodig hebt, wordt in deze set meegeleverd. Zo geef je een heel origineel cadeau aan de aanstaande moeder. Set bestaande uit: 6 rolletjes gipsverband, crème en handschoenen.

Moleskine Passion Journal Baby

Moleskine Passion Journal Baby: bundel onder andere alle anekdotes, speciale gebeurtenissen en de gezondheid vanaf de baby, vanaf de zwangerschap tot en met het tweede levensjaar. Dit wordt gegarandeerd het meest bijzondere en persoonlijke naslagwerk, zowel voor het kind als de ouders!

liefmoment 150x150 - Maak herinneringen tastbaar

Maak herinneringen tastbaar

voorlelzen 150x150 - 5 mooiste voorleesboeken

5 mooiste voorleesboeken