in

Huwelijkscadeaus

waar verras je het bruidspaar mee

huwelijks verjaardagen - Huwelijkscadeaus

Het is een van de mooiste dagen uit het leven van ieder koppel; misschien zelfs wel de mooiste dag! Het feit dat jij er bij mag zijn is bijzonder leuk en daarom wil je een huwelijkscadeau geven. Logisch, maar welke cadeau? Geen nood; wij helpen je op weg!

[adace_shop_the_post ids=”4270,4268,4264″ id=”1628261206098″]

 

Cadeau voor het bruidspaar

  • Wat dacht je van een geluksmuntje, waarmee je tet bruidspaar al het geluk van de wereld kunt wensen? Als je er ook een sleutelhanger of ketting bij doet, dan kan men het geluksmuntje ook nog altijd bij zich dragen; ideaal!
  • Ook leuk; verras de bruid en bruidegom met een heerlijke fles champagne met eigen etiket! Regel een eigen fles champagne en ontwerp eenvoudig je eigen etiket met je mooiste foto, logo en/of tekst.
  • Liever een fles met etiket bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Doe een mooie kaart bij jullie cadeau, met de instructie dat ze de fles pas opdrinken na de eerste ruzie in het huwelijk; of verzin iets anders leuks!
  • Liever een grappig cadeau; wat dacht je van deze eierdoppen voor het bruidspaar? Leuk om ieder jaar op de trouwdag te gebruiken!
  • Het Bucketlist boek voor koppels; 250 dingen die jullie samen gedaan moeten hebben. Daar kunnen ze dan gelijk tijdens de huwelijksreis aan beginnen!
  • Een van onze favorieten; deze trouwposter als huwelijkscadeau. Heel veel koppels schrijven hun persoonlijke huwelijksgeloften aan elkaar. Het is een moment waarop je elkaar verteld wat je zo bijzonder aan elkaar vindt. Maar wat gebeurd er na de bruiloft met deze huwelijksgeloften? Laat ze je altijd herinneren aan die bijzondere dag en maak er een poster van!

Cadeau voor de bruid

Als je het bruidspaar samen niet zo goed kent of juist een hele bijzondere band met de bruid het, dan kun je natuurlijk ook een geschenk alleen aan de bruid geven.

[adace_shop_the_post ids=”4318,4312,4306″ id=”1628261224810″]

 

Cadeau voor de bruidegom

Wat geef je de bruidegom, dat is toch altijd wat lastiger.

  • Dit simpele t-shirt zegt eigenlijk alles en is daarom zo tof. Natuurlijk niet voor tijdens de bruiloft zelf, maar perfect voor het vrijgezellenfeest of de huwelijksreis.

[adace_shop_the_post ids=”4310,4316,4326″ id=”1628261246748″]

 

Praktische cadeaus voor het bruidspaar

Huwelijkscadeau van alle collega’s

 

Om rekening mee te houden

Als je een cadeau voor het bruidspaar geeft, hou er dan rekening mee dat ze misschien snel op huwelijksreis gaan. Een bos bloemen; hoe mooi ook, daar hebben ze dus eigenlijk niet zoveel aan.

 

 

Liedjes voor het bruidspaar

Leukste Groupon cadeaus

kaartspellen 150x150 - Een kaartspel kan altijd

Een kaartspel kan altijd