cadeau meisjes 6 jaar - Kado meisje 6 jaar
in

Kado meisje 6 jaar

naar groep 3

Kado meisje 6; 6 jaar worden is voor meisjes erg spannend! Ze voelen zich nu officieel heel groot, want je mag nu naar groep 3. Je gaat leren lezen, schrijven en rekenen. Dat is voor een 6-jarige erg stoer als je dit kan. Ze zullen je ook vaak laten zien hoe goed ze al kunnen schrijven of rekenen. Maar het blijft een klein meisje die ook nog steeds van spelen en fantasie houd!

Kunstenaar

Een 6-jarig meisje houd zich ook veel bezig met knutselen en tekenen. Meisjes die zich net een kunstenaar voelen met nieuwe tekening of knutselwerk. Mama mag deze ook zeker niet weggooien van haar! Een kleurendoos, potlodenset, 3D pen, verf en papier om te knutsel is daarom ook het ideale cadeau voor de kleine Picasso.

School spullen

Nu het kind binnenkort naar groep 3 gaat wilt ze vast en zeker nieuwe school spullen. Deze spullen moeten opvallend en leuk zijn, zodat ze met plezier naar school gaat om het aan haar vriendinnen te laten zien. Wat dacht je van een schooltas, etui, schrijfmap, broodtrommel en drinkbeker, maar dan van haar favoriete Disney figuren of K3.

Speelgoed

Spelen blijft voor een kind erg belangrijk, zo oefenen ze eigenlijk ook met creatief en fantasierijk zijn. Creatief zijn is ook erg handig van later. Spelen kan dus leerzaam zijn daar is niks mis mee. Een klein meisje doet meestal alles na wat ze haar moeder of oudere zus ziet doen. Met bijvoorbeeld een babypop en speelgoed huishoud spullen leert ze om een goeie moeder te zijn. Ze ziet mama of papa ook vaak in de keuken lekkere gerechten maken of een cake bakken. Een kinderfornuis inclusief kookspullen is dan ook een erg leuk cadeau voor haar.

gepersonaliseerd kinderboek 150x150 - Gepersonaliseerd kinderboek

Gepersonaliseerd kinderboek

cadeaus voor meiden 150x150 - Kado meisje: de leukste tips!

Kado meisje: de leukste tips!