kattenveertjes speelgoed balletje - Kattenveertjes
in

Kattenveertjes

De leukste speeltjes voor Quality time met je kat

Kattenveertjes zijn razend populair bij katten. En dat is niet zo gek, want van oorsprong hebben katten het instinct te jagen, spelen en ontdekken. Naast het versterken van jullie band is het voor je kat dus ook een gezonde uitlaatklep. Het speelgoed van webshop Kattenveertjes zorgt voor urenlang speelplezier voor jou én je huistijger.

Door je kat speeltjes aan te bieden waarmee hij kan ravotten, voorkom je dat hij zich gaat vervelen en kattenkwaad uithaalt. Kattenveertjes heeft alles in huis om het jou en je kat zo aangenaam mogelijk te maken.

Kattenveertjes

Een ritselend geluid, snelle beweging of een felle kleur… het zijn dé perfecte ingrediënten om katten te stimuleren in hun spel. Je kat zal er enthousiast op af gaan als je een veertje gooit of het laat springen op de grond. De collectie kattenveertjes bestaat uit kleine, grote en JUMBO veren. Daarnaast zijn de Bonks populaire speeltjes. Deze flexibele nylon buisjes kun je door de kamer schieten, zodat jouw huistijger er naar hartenlust achteraan kan jagen. Je kunt het jachtinstinct ook stimuleren met de Crazy Hunter, een kattenhengel die ervoor zorgt dat je kat zijn energie kwijt kan. Of de Spartelvis waarbij je kat zich zal focussen op de spartelbewegingen van de vis. Je kleine tijger zal de speelgoedvis begluren, besluipen en bespringen tot hij het speelgoed als een trotse jager te pakken heeft. Deze vis bevat een heerlijk kattenkruid-mix die onweerstaanbaar is voor elke kat!

Verrassingsboxen

Er zijn momenten dat je de kat extra wilt verwennen zoals met Dierendag, een verjaardag of tijdens de Feestdagen. Zet de kat dan in het zonnetje met een Seizoenbox, kittenpakket of Mysterybox van Kattenveertjes. Het kittenpakket is ideaal als je net een klein poesje in huis hebt. In deze opstartbox vind je zaken die handig zijn bij het opstarten van een katten huishouden, zoals informatie en een mooie voorraad aan speeltjes en snoepjes. In de Seizoenbox zitten vijf leuke speeltjes en een lekkere snack. Koop de box eenmalig of neem een jaarabonnement, zodat je kat elk seizoen wat nieuws ontvangt om te ontdekken! Tot slot is de inhoud van de Mysterybox natuurlijk een groot mysterie. Het samenstellen van het pakket laat je volledig over aan Kattenveertjes. Er zit altijd 20% meerwaarde in, dus je hebt een goede deal én een grote verrassing!

Over Kattenveertjes

Kattenveertjes is hét adres voor katten en hun baasjes. Je vindt hier de allerleukste speeltjes zoals springveertjes, speelhengels of kattenkruid. Het kattenspeelgoed staat garant voor uren speelplezier. Naast speeltjes bestaat het assortiment uit krabpalen, manden, verzorgings- en voedingsproducten. Alles wordt met zorg geproduceerd, grotendeels door het eigen team in Nederland. Bekijk het complete assortiment op kattenveertjes.nl.

kado vriendje 150x150 - 5 tips voor het eerste cadeautje voor je vriendje

5 tips voor het eerste cadeautje voor je vriendje

000447993 5 150x150 - Ervaringen LEGO VIDIYO

Ervaringen LEGO VIDIYO