in

Kerstcadeau man; hier verras je hem mee!

kerstcadeau man

Op zoek naar een kerstcadeau man? Vind je het moeilijk om een ​​kerstcadeau voor een man te vinden? Wil je meer geven dan een paar sokken en een goed boek? Wij helpen je met het vinden van originele kerstcadeaus voor mannen! We hebben een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet. Onderstaande kerstcadeaus zijn leuk voor avonturiers, maar stiekem ook leuk voor thuisblijvers. Dus of het nu een cadeau is voor een vriend, schoonvader, zoon of zwager, deze originele kerstcadeaus voor mannen zullen zeker bevallen!

Geef een belevenis cadeau

Geef een luxe cadeau

Ok, je maakt niet alle mannen er blij mee, maar als het wel zo is; dan weet je het zelf. Verras hem met een luxe cadeau man!

 

Kerstcadeau man tips
Hoe leuk is het om hem zijn favoriete stad te geven met Kerstmis? Bij Printmijnstad.nl maak je eenvoudig een poster met een stadsplattegrond. Geef de poster een mooie lijst en de persoon in kwestie heeft een echte blikvanger aan de muur die zeker goede herinneringen zal oproepen. Is de man in kwestie meer een praktisch persoon? Geef hem dan een stevige maar simpele toilettas gemaakt van leer. Bij bol.com is het verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende kleuren. Een mooie heren toilettas met een luxe uitstraling en van hoge kwaliteit. Een verrassend detectivespel is misschien hét cadeau voor de thuis rechercheur. Via bol.com koop je eenvoudig een Crimibox met verschillende moordonderzoeken om uit te kiezen. Er is voor ieder wat wils! Voor de liefhebbers van goede films is er het Filmpakket van Mannenbox. Met deze geweldige filmbox krijg je een thuisbioscoopervaring met een filmvoucher van Pathé Thuis. Daarnaast zitten er twee drankjes in, twee coole onderzetters en twee zakjes Jimmy’s popcorn. Dat wordt lekker smullen!

 

 

Persoonlijke sinterklaas cadeaus

Verjaardagen; waarom vieren wij ze eigenlijk?