in

Kerstcadeaus voor de drankliefhebbers!

Het is bijna kerst en je wilt je jouw partner, vader of opa verrassen met iets wat ze het liefst willen hebben en dat is……. Drank! Tegenwoordig is er zoveel keus in drank. Veel verschillende soorten bier, wijn, whisky en cognac. Voor een drankliefhebber is er dus voldoende keus om een leuk cadeau voor te kopen. Wij hebben 5 cadeaus voor je uitgezocht, hopelijk zit er wat tussen wat je leuk vind.

Invotis Rood en wit wijnglas

Weet je ook nooit of je bij het eten nou voor rode of witte wijn moet kiezen? Of ben je zo iemand die overstapt van de ene op de andere wijn naarmate de avond vordert? Dan is dit Rood en wit wijnglas van Invotis echt iets voor jou. Dit wijnglas is het beste van twee werelden: het heeft namelijk aan zowel de bovenkant als de onderkant een glas.

BigMouth ‘s Werelds grootste bierglas

Schat, het is maar 1 glas! Mannen opgelet! Dit is hem dan: ’s Werelds grootste bierglas. Een biertje in dit glas is geen ‘biertje’ meer te noemen maar: bier, heel veel bier. Er passen wel vier flesjes bier in; dat staat dus gelijk aan ongeveer 1400 milliliter bier! Even één biertje drinken krijgt door dit glas wel een heel andere betekenis. Dit enorme glas van BigMouth wordt jouw nieuwe favoriete bierglas.

Invotis Wijnaccessoires

Wat geef je een wijn-oholic die de hele kelder al vol heeft liggen met de meest bijzondere flessen wijn? Juist… nog een wijnfles! Deze plastic fles bevat geen drank, maar een aantal praktische dingen om wijn te openen en te bewaren. Zo zit er in de wijnset een schenktuit om netjes te schenken, een flessenkraag om druppelen te voorkomen en natuurlijk een kurkentrekker. Invotis Wijnaccessoires is een mooi kerstgeschenk.

Kikkerland Leren heupflacon

Een vervelende vergadering, een college waar geen einde aan lijkt te komen of een middag bij je schoonouders: er is geen plek die niet leuker wordt met de Leren heupflacon van Kikkerland. Met deze heupflacon heb je altijd je favoriete alcoholische drankje bij je. Wodka, whiskey, gin of rum: allemaal zeer geschikte drankjes voor in de zakfles. Natuurlijk niet alleen om stiekem te drinken, maar ook om gewoon mee te nemen naar je beste vriend die jouw favoriete merk nooit in huis heeft. Zo hoef je geen grote fles mee te nemen.

Invotis Whisky Stones ijsblokjes (set van 9)

IJsklontjes moet je eigenlijk altijd in je diepvries hebben liggen. Je moet er alleen even een klein beetje moeite voor doen: steeds je ijsblokjes aanvullen dus. Met de  van Invotis heb je dit probleem niet meer. Deze ijsblokjes van graniet kun je na gebruik even reinigen en direct weer in de diepvries leggen. Na een paar uur kun je ze opnieuw gebruiken.

cadeau gastvrouw kerst

15x cadeaus voor de gastvrouw

Max Verstappen merchandise

Max Verstappen merchandise; cadeau voor de fans!