in

Leuke nieuwtjes over cadeaus

nieuwtjes cadeaus

Dit verhaal over het cadeau van Linoal Messi stamt alweer uit 2015. De moeder van Lionel Messi was dat weekend jarig en daar kon Lionel niet bij zijn omdat hij moest voetballen. ‘Dan ga ik haar op een andere manier feliciteren’, moet Lionel gedacht hebben!

En dat deed hij. Onder zijn Barcelonashirtje droeg hij een ander shirt, met de tekst “Feliz cumple mami” oftewel “gelukkige verjaardag mama”! En nadat hij gescoord had, deed hij zijn Barce shirt omhoog en kon iedereen zijn felicitatie aan zijn moeder zien. Geniaal, toch?!

Maar niet iedereen vond de actie even leuk; hij heeft van de Spaanse voetbalbond een boete gekregen voor het tonen van deze boodschap.
De statuten van de Spaanse bond stellen dat “het verboden is om onder het voetbalshirt een trui of T-shirt te dragen met daarop een vorm van publiciteit of slogan (…) wat ook de inhoud of het doel van de boodschap is.”

Hoeveel de boete bedraagt, is niet bekendgemaakt maar het zou gaan om 2.000 of 3.000 euro. En dat is waarschijnlijk een fooitje voor de heer Messi. Nu maar hopen dat zijn moeder de actie wel kon waarderen! Ik vind het erg attent in ieder geval!

cadeau bulbby

Bulbby, webshop voor jouw cadeaus met naam!

greetz

Greetz; feest als de bezorger voor de deur staat!