in

De leukste cadeaus om het jaar in te luiden

Voorspoedig het nieuwe jaar in

Het is alweer het nieuwe jaar; alle drukte van de feestdagen is achter de rug. Maar om het jaar perfect te beginnen heb ik een top 5 samengesteld van de leukste cadeaus om 2023 in te luiden!

Herinneringen

Is er een dag in 2014 geweest die heel bijzonder was, bijvoorbeeld een geboorte, een huwelijk of een jubileum? Bij Geschiedenis van de Dag maak jij je eigen unieke documenten met de meest bijzondere over die ene dag! Zo word  je op een bijzondere manier herinnerd aan deze speciale dag. Hoe leuk is dat?

Zo bedank je iemand

Wil je iemand bedanken voor de hulp, steun en liefde van het afgelopen jaar? Verras hem of haar met een geluksmuntje, een mooie bos bloemen of een lief cadeautje.

Daar proosten wij op

Wat natuurlijk niet mag ontbreken bij een feestje is een goede fles champagne of wijn. Superleuk om mee te nemen naar een nieuwjaarsborrel is de wijn met eigen foto of tekst. Zo geef je een persoonlijk tintje aan je cadeau en weet je zeker dat de wijn goed in de smaak valt!

Bucketlist voor het nieuwe jaar

Weet jij al wat jouw plannen zijn? Verras iemand met een mooi notitieboekje, om alle goede voornemens in op te schrijven. Of nog concreter; een bucketlist! Dit kan in de vorm van een boek zijn of een krasposter; ook zo leuk!

 

Een groot feest voor de eerste verjaardag of niet?

Een groot feest voor de eerste verjaardag of niet?

sportief cadeau

Verras jezelf met een sportief cadeau!