in

Leukste Groupon cadeaus

Liedjes voor het bruidspaar

Hier bij 123cadeauidee.nl hebben wij een zwak voor Groupon! Daarom speciaal voor jullie; de leukste Groupon cadeaus van die moment!

Het hele jaar door komen wij de leukste dingen tegen; voor jong en oud. Hier houden wij je graag op de hoogte; lees je mee?

Eigen foto schilderen

Ken je schilderen op nummer nog? Dit kan nu ook met jouw eigen foto! Kies een foto en je krijgt jouw foto met cijfers opgestuurd. Daarna verf je de cijfers in met de bijbehorende kleuren en maakt zo een schilderij van jouw foto. Klinkt makkelijk toch? Jouw eigen foto schilderen; dat is nog eens een mooi cadeau; voor je ouders, jouw opa en oma, als afscheidscadeau, voor op school, voor je geliefde; eigenlijk voor iedereen! Oh en meer van Diamond painting? Dat is ook mogelijk!

Brownies per post

Wij zijn gek op Brownies en cadeautjes per post krijgen. Daarom is The Brownie Kitchen een geweldige combi; je kunt brownies bestellen en per post laten bezorgen. Bij een vriendin die in een dip zit; of gewoon lekker ben jezelf! Bij The Brownie Kitchen wordt er volop geëxperimenteerd met nieuwe smaken. Ben je al fan van de ‘gewone’ brownie, dan ben je hier in de zevende hemel. Dat maakt de verrassing natuurlijk nog leuker.

Wenstaartje door de brievenbus

Via de webshop van Wenstaartje kan je jouw collega, vriend(in) of familielid een liefdevolle wens sturen met taartje én kaartje. De schattige taartjes zijn speciaal ontworpen om door de brievenbus te passen. Ze zijn plat van vorm en worden vers verpakt in doorzichtig plastic, om zo lang mogelijk lekker te blijven. In een brievenbusdoosje van stevig karton worden ze vervolgens op de post gedaan. En bij deze zoete attentie hoort een persoonlijk kaartje, die je geheel naar wens kan personaliseren met de handige online tool. Zo verras je je lieve moeder op Moederdag, je jarige neefje, je zieke collega of je gewaardeerde vriend(in) op originele wijze met een traktatie in de brievenbus.

 

persoonlijk afscheidscadeau 150x150 - Persoonlijke afscheidscadeau

Persoonlijke afscheidscadeau

huwelijks verjaardagen 150x150 - Huwelijkscadeaus

Huwelijkscadeaus