in

Liefdes cadeaus

liefdes cadeaus

Liefdes cadeaus; omdat het gewoon leuk is om mensen te verrassen van wie je houdt! Dat kan jouw geliefde zijn, maar natuurlijk ook iemand anders van wie je houdt.

Cadeau voor jouw geliefde

 

Chocolade cadeaus

Er zijn maar weinig mensen die niet gek zijn op chocolade en het is ook een beetje een liefdes cadeau; dus helemaal perfect zouden wij zeggen.

  • Wat dacht je van een chocolade hart; met eigen foto!
  • Origineel; een chocotelegram. Wist je dat je een chocoladetelegram kunt maken, met jouw eigen tekst? De chocolade is in de smaken melk, puur of wit. De chocoladetelegrammen zijn verkrijgbaar in diverse maten, dat wil zeggen dat je het aantal tekens kunt kiezen. Je kiest namelijk zelf je tekst die met blokjes chocolade wordt samengesteld. Het kan dus een lieve zin zijn, maar ook een kort maar krachtig woord.  Chocoladewoorden zeggen toch genoeg?!

Geschenken met een foto

Een cadeau met jouw of jullie foto is ook altijd leuk voor jouw lief!

  • Kies voor een mooie foto op canvas. Bijvoorbeeld van jullie trouwdag, jullie heerlijke vakantie of gewoon een leuke selfie van jullie samen.
  • Ga jij of je geliefde een tijdje weg? Dan is een gepersonaliseerde kussensloop een leuk cadeautje voor jou! Op deze kussensloop staat de print van jullie favoriete foto en zo kun je tóch nog gaan slapen met je geliefde naast je.
  • Een ander leuk cadeau wat je huisje opfleurt is deze wandtegel! Wil je wel eens iets anders dan die standaardteksten? Kies je eigen achtergrond, foto en tekst maak helemaal je eigen tegeltje.

Symbolisch kado liefde

  • De roos is het symbool van de liefde en dé manier om duidelijk maken dat jullie liefde voor eeuwig zal blijven bestaan, is met een roos dat de test der tijd zal doorstaan! Door een roos te laten behouden in goud, platina en hars zal de roos nooit verwelken. De details blijven behouden door een proces van vier weken, een prachtig Valentijnscadeau.
  • Verras je Valentijn met een heerlijk cadeau van chocolade! Een Chocotelegram, een chocolade hart met eigen foto, een chocolade kaart, je kunt het zo gek niet bedenken of je stuurt het makkelijk naar jouw (geheime) geliefde.. Maar met de mysterieuze vraagtekens kan je jouw geheime Valentijn zeker verbazen…
  • Wat is er mooier dan je geliefde op Valentijnsdag verrassen met een flesje wijn? Cliché zou je misschien zeggen, maar je kunt die fles wijn toch net iets meer bijzonder maken. Want je kan je eigen etiket laten drukken; dus een lieve tekst of een foto van jullie samen zal zeker goed in de smaak vallen!
  • Geef een lief geluksmuntje cadeau! Een klein geschenk, maar een groot gebaar. De Geluksmuntjes zijn te verkrijgen in twee formaten in Engels en Nederlands.  Voor iedereen zit er een perfect geluksmuntje bij. En wil je toch het échte Valentijns-feeling krijgen, neem dan de wenskaart met uitneembaar muntje. Zo heb je meteen twee vliegen in één klap! Kijk snel op de website van Geluksmuntjes en verras iemand met een prachtig gebaar.

Kijk hier voor Valentijn post.

Lees ook

cadeau liefste papa

Het perfecte cadeau voor de liefste papa

winactie meisjes

Win een verrassingspakket voor meisjes