in

Liefdes cadeaus

Liefdes cadeaus; omdat het gewoon leuk is om mensen te verrassen van wie je houdt! Dat kan jouw geliefde zijn, maar natuurlijk ook iemand anders van wie je houdt.

Cadeau voor jouw geliefde

 

Chocolade cadeaus

Er zijn maar weinig mensen die niet gek zijn op chocolade en het is ook een beetje een liefdes cadeau; dus helemaal perfect zouden wij zeggen.

  • Wat dacht je van een chocolade hart; met eigen foto!
  • Origineel; een chocotelegram. Wist je dat je een chocoladetelegram kunt maken, met jouw eigen tekst? De chocolade is in de smaken melk, puur of wit. De chocoladetelegrammen zijn verkrijgbaar in diverse maten, dat wil zeggen dat je het aantal tekens kunt kiezen. Je kiest namelijk zelf je tekst die met blokjes chocolade wordt samengesteld. Het kan dus een lieve zin zijn, maar ook een kort maar krachtig woord.  Chocoladewoorden zeggen toch genoeg?!

Geschenken met een foto

Een cadeau met jouw of jullie foto is ook altijd leuk voor jouw lief!

  • Kies voor een mooie foto op canvas. Bijvoorbeeld van jullie trouwdag, jullie heerlijke vakantie of gewoon een leuke selfie van jullie samen.
  • Ga jij of je geliefde een tijdje weg? Dan is een gepersonaliseerde kussensloop een leuk cadeautje voor jou! Op deze kussensloop staat de print van jullie favoriete foto en zo kun je tóch nog gaan slapen met je geliefde naast je.
  • Een ander leuk cadeau wat je huisje opfleurt is deze wandtegel! Wil je wel eens iets anders dan die standaardteksten? Kies je eigen achtergrond, foto en tekst maak helemaal je eigen tegeltje.

 

cadeau liefste papa

Het perfecte cadeau voor de liefste papa

cadeau meisje 3 jaar

Cadeau meisje 3 jaar