in

Wij willen lingerie cadeau!

lingerie cadeau

Mannen opgelet; wij willen lingerie cadeau! Nog een paar dagen en het is alweer Valentijnsdag! Volgens lingerie specialist Hunkemöller willen wij vrouwen het liefst verrast worden met een mooi setje rode of zwarte lingerie!
Maar… wat blijkt ook; vrouwen durven dat vaak niet te kopen!!

Wat geef jij cadeau

Het onderzoek werd door TNS Nipo gedaan, in opdracht van Hunkemöller. De belangrijkste vraag van het onderzoek was: doe jij iets aan Valentijn en wat geef je je lover cadeau? Het merendeel van de ondervraagden vindt dat Valentijnsdag toch een beetje een uitvinding van de commercie is. Maar 78% van de mannen en vrouwen geeft een kado’tje. Valentijnsdag is dus nog steeds wel hot.

Iets anders

Cadeaus zoals chocolaatjes, bloemen, knuffels, sieraden en parfum zijn veel gekochte cadeautjes. Maar die kennen de vrouwen nu wel! Op de vraag aan de mannen of ze wel eens een lingeriesetje hebben durven geven, was het resultaat duidelijk. Maar 14% van de mannen zegt wel een lingerie setje gekocht te hebben of te gaan kopen voor Valentijn. Kop op mannen, geef een lingerie setje cadeau!

Sexy in lingerie

En dat is jammer, wat maar liefst 59% van de vrouwen voelt zich sexy in lingerie! Slechts 5 procent van de dames zou het echt niet waarderen om lingerie te krijgen voor Valentijn. Dat betekent dat je heel veel vrouwen wel een plezier doet met een mooi setje lingerie als kado; een echt cadeau idee voor vrouwen dus!

Durfden mannen vroeger de lingerie winkel niet in, dat excuus is natuurlijk niet meer geldig. Lingerie koop je tegenwoordig heel makkelijk online! En als ze de cupmaat niet weten? Een beetje creatieve man komt daar wel achter!

Written by mslaros

cadeau op kamers

Cadeau op kamers; wat geef jij?

LOL Surprise OMG

L.O.L. Surprise!