in

Maak herinneringen tastbaar

liefmoment

Je zwangerschap, de kraamtijd, de kleine rompertjes of het moment waarop je kindje voor het eerst tandjes gaat wisselen. Het zijn mijlpalen om voor altijd te koesteren. Met de bewaarzakjes van Lief Moment maak je herinneringen tastbaar en houd je ze voor altijd dichtbij.

Eerste spullen

De eerste spullen van je kindje roepen veel herinneringen op. Het is dan ook niet gek dat er fotoalbums, plakboeken en bewaardozen worden gemaakt om deze dierbare momenten voor altijd dichtbij te houden. Lief moment speelt hierop in met een unieke collectie bewaarzakjes. Leuk als cadeau zwangerschapsverlof.

Koester dierbare herinneringen

Lief Moment lanceert zakjes waarin je de mooiste momenten van je kindje kunt bewaren. In dit canvas bewaarzakje kun je verschillende ‘eerste keren’ bewaren. Denk aan het eerste geboortepakje, de favoriete knuffel of de eerste schoentjes. De spullen zijn hierdoor gemakkelijk te pakken, zonder direct de complete bewaardoos te moeten legen. Wil je een andere herinnering bewaren? Geen probleem. Lief Moment maakt de bewaarzakjes ook op maat, met bijvoorbeeld een tekst of een naam. Zo is het voor iedereen mogelijk om betekenisvolle spulletjes op unieke wijze te koesteren.

Eerste tandje, haarlok of sieraad

Voor de eerste melktandjes, het eerste sieraad en het eerste haarlokje zijn er speciale bewaarzakjes. Op deze manier kun je het eerste armbandje, alle tandjes, haarlokjes en haaraccessoires bij elkaar bewaren. Hierbij wordt een glazen buisje met een kurken dop geleverd, zodat het mooi bij elkaar blijft in het bewaarzakje. Extra leuk: bij het zakje voor de melktandjes kan een gratis printable worden gedownload. Hierop kun je precies bijhouden wanneer een tandje is gewisseld.

Over Lief Moment

Elk kindje is uniek, dus de producten moeten dat ook zijn. Vanuit deze gedachte heeft Lisanne Hannema in 2017 Lief Moment opgericht. De producten ontwerpt en maakt ze zelf of worden in opdracht van haar geproduceerd. Het idee voor de bewaarzakjes is ontstaan omdat ze haar eigen dierbare herinneringen georganiseerd wilde bewaren in de memorybox van haar zoontje. Naast bewaarzakjes ontwerpt Lisanne o.a. geboorteposters en decoratie van beton. Het zijn items die ze zelf graag terugziet op de baby- of kinderkamer. Veelal voorzien van een persoonlijke touch, waardoor mooie momenten vastgelegd worden. De bewaarzakjes zijn verkrijgbaar vanaf € 7,95 via liefmoment.nl.

nachtlampje sophie degirafe

Nachtlampjes van Sophie de giraf

Naamloos 11

Hippe babyshowercadeaus