in

Mijn moederdag cadeau

Vandaag was het eindelijk moederdag! Met twee kleine kindjes verheug ik mij daar echt op; heerlijk om een dag lang in het zonnetje gezet te worden. Alec besefte dit jaar voor het eerst dat ‘mamadag’ een speciale dag is en ik kreeg de hele dag zoentjes van hem!

Ontbijt

Deze Moederdag begon ’s morgens goed; met mijn moederdag cadeau op bed! Alec had een mooie bloem op het kinderdagverblijf geknutseld en ook Ryan had samen met zijn juffies een mooie bloem gemaakt. Ook kreeg ik nog een chocoladehart, dat vond vooral Alec erg interessant en lekker hihi.
Daarna gingen alle mannen naar beneden: het ontbijt maken. Gelukkig zijn ze niet zo snel, ik kon mij nog lekker even omdraaien. Na een uurtje werd ik door Alec uit bed getrokken, het ontbijt was klaar! Nee, geen ontbijt op bed voor mij, maar daar doe je mij ook echt geen plezier mee. Ik kon beneden aanschuiven aan een mooie gedekte tafel, waar ook nog eens drie mooie bloemen voor mij stonden. Lief van papa!

Naar de moeders

Natuurlijk zijn we zelf ook nog even naar onze eigen mama’s geweest, dat hoort er toch bij. Een tijdje geleden hebben we een fotoshoot met Alec en Ryan gedaan en die foto’s zijn inmiddels binnen. Een mooi cadeau voor de oma’s en natuurlijk had ik ook de mooiste foto’s van de fotoshoot vergroot. Gelukkig vonden ze het erg leuk!

Bijzondere dag

Het was een heerlijke dag, echt! Maar ik besef mij ook dat moederdag niet voor iedereen een fijne dag is. Een vriendin van mij is een aantal jaren geleden overleden en voor haar dochtertje van zeven is Moederdag natuurlijk niet zo’n leuke dag. En dat zal voor meer mensen gelden waarvan mama er niet meer is. Daarom heb ik mijn kinderen even extra hard geknuffeld; geniet van ieder moment!

Mijn lessen als hulp Sinterklaas!

Samen je verjaardag vieren; dubbel feest!