in

Nachtlampjes van Sophie de giraf

nachtlampje sophie degirafe

Wereldwijd is Sophie de Giraf het favoriete vriendje van miljoenen kinderen. Ze zorgt voor veel knuffelplezier en biedt troost bij doorkomende tandjes. Sinds kort biedt Sophie bovendien ook hulp bij het slapen gaan, dankzij de introductie van twee nieuwe nachtlampjes: Sophie de giraf Light & Dreams en de Sophie de giraf Sterrenprojector.

Twee nieuwe nachtlampjes

Veel ouders weten dat je kind in slaap krijgen soms een behoorlijke uitdaging kan zijn. Kinderen vinden het nu eenmaal vervelend om alleen achter te blijven in hun slaapkamer, in het donker.  Dankzij de nachtlampjes van Sophie de giraf ontstaat er een rustgevend slaapritueel dat je kindje helpt in slaap te komen. De lichtprojecties en bijzondere geluiden zorgen niet alleen voor afleiding als je de kamer verlaat, maar hebben ook een geruststellende werking, waardoor je kindje heerlijk in slaap valt. Sophie de giraf Light & Dreams en de Sophie de giraf Sterrenprojector helpen je kindje echt.

Betoverende sterrenhemel

Met de Sophie de giraf Sterrenprojector van Trousselier tover je het plafond van je kindjes kamer om tot een prachtige sterrenhemel. Muur en plafond worden bedekt met honderden sterrenlichtjes, terwijl het figuurtje van Sophie de giraf rondjes draait. Tegelijkertijd zorgt de projector voor rustgevende geluiden, waarbij je kunt kiezen uit kalmerende slaapmuziek of natuurlijke geluiden. De projector schakelt zich bovendien automatisch uit na 30 minuten, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kindje de hele nacht sterren blijft kijken.

Rustgevend slaapritueel

Met het mooi versierde licht- en muziekdoosje op haar rug projecteert Sophie de giraf Light & Dreams ’s nachts niet alleen prachtige sterren in je kindjes kamer, ze kan ook maar liefst 15 verschillende geluiden laten horen, waaronder slaapliedjes, natuurgeluiden en een kalmerende hartslag om je kindje zachtjes mee in slaap te wiegen. Het doosje is uitneembaar, zodat het ook los gebruikt kan worden, terwijl je kindje met de zachte knuffelgiraf in z’n armen in slaap valt. Je kunt er naar wens voor kiezen om alleen muziek of lichtprojecties af te spelen, of allebei tegelijk. Daarnaast kun je een timer instellen, zodat hij automatisch na 15, 30 of 60 minuten uitgaat.

Zowel Sophie Light & Dreams als de Sophie de giraf Sterrenprojector kun je eenvoudig meenemen, zodat je kindje overal van dit geruststellende slaapritueel kan genieten en heerlijk in slaap valt.

 

tradities

Rare Nederlandse tradities

liefmoment

Maak herinneringen tastbaar