in

Nieuwste cadeaus #november 2022

Nieuwste cadeaus november 2022

Zoals iedere maand; dit zijn weer de nieuwste cadeaus van deze maand! (dit artikel wordt geupdated tijdens deze maand)

Het woordgraptogramboek

Voor de puzzelaars met humor en taalgevoel ligt er een gloednieuw puzzelboek in de winkels. Het woordgraptogramboek van Wisse Beets bevat puzzels waarbij je een beetje door moet denken, om vervolgens gegarandeerd in de lach te schieten. Geïllustreerd door Merel Corduwener, die de grappen op hilarische wijze in beeld brengt. >> Bekijk hier het boek

Leer borduren

Wil je graag leren borduren, maar kom je geen steek verder? Met hulp van Iris kan iedereen aan de slag. Van beginnende hobbyist tot doorgewinterde borduurster, bij deze shop is er voor iedereen iets passends te vinden. Met de verrassende borduurpakketten en eindeloos veel inspiratie krijgt Iris Borduurt heel Nederland aan het borduren! Voor veel mensen is het lastig om echt te ontspannen. Wist je dat borduren voor rust in je hoofd kan zorgen? Iris heeft als doel vrouwen te bereiken die meer willen ontspannen en minder doelloos op hun telefoon willen scrollen. Lekker bezig zijn met je handen en de boel de boel laten. Iris is zichzelf de blaren op de vingers gaan borduren toen ze door angst- en paniekaanvallen op de wachtlijst belandde voor een psycholoog. Borduren bleek dé perfecte bezigheidstherapie. In haar boek ‘Een steekje los’ vertelt ze op luchtige wijze haar verhaal en hoe ze de (naald en) draad weer oppakte.

Leerzaam stapelspeelgoed

Met de Wobbly Tower lanceert BIBS leerzaam stapelspeelgoed waar je kind niet snel op uit uitgekeken zal zijn. De wiebeltoren is ontworpen om de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en het ruimtelijk inzicht van je kind te ontwikkelen.
De speelgoedtoren kun je op verschillende manieren in elkaar zetten. Naast bouwen groot naar klein en andersom kun je de kommen van de toren in elkaar plaatsen, waardoor je op een andere manier stapelt. Het balletje dat op de top past maakt geluid, zodat het voor je kleine spruit extra leuk zal zijn om de toren om te gooien en daarna weer opnieuw te bouwen. Naast stapelen op de grond kun je de rammelbal inzetten bij balspelletjes en is het leuk om de toren te gebruiken in het water. Door de afdrukken en de vele gaatjes wordt er een soort douche-effect gecreëerd. Waterpret gegarandeerd!

 

cadeau jongen 14 jaar

Cadeau jongen 14 jaar; dit zijn de must haves!

Nieuwste cadeaus november 2022

Nieuwste cadeaus #december 2022