in

Nood cadeaus; heb jij ze in huis?!

nood cadeaus

Noodcadeaus, heb jij ze in huis? Een cadeautje dat je klaar hebt liggen, just in case. Voor de juf die morgen ineens haar verjaardag viert, die collega die ineens morgen zijn laatste werkdag heeft of voor het klasgenootje dat morgen plots zijn partijtje geeft. Ik heb altijd wat in huis en ik geef je graag wat cadeautips!

1. een chocoladereep

Het lijkt heel eenvoudig, maar zorg gewoon dat je altijd een reep chocolade in huis hebt. (hoewel het niet opeten misschien best lastig is hihi). De reep chocolade kun je heel eenvoudig met een eigen wikkel maken, door een eigen tekst of tekening erop te maken. Sowieso een perfect cadeau voor haar.

2. doosje Celebrations

Een nieuwe baan, een verjaardag of iets anders? Als er iets te vieren is, dan zijn celebrations natuurlijk heel toepasselijk! Zorg dat je altijd een doosje in huis hebt, ze zijn altijd welkom! Wil je het geschenkje iets uitbreiden; dan kun je er nog wat geld in doen. Ook leuk voor een kinderfeestje, vooral vanaf een jaar of 7 vinden kinderen het heel stoer om geld cadeau te krijgen.

3 print een leuke quote

Quotes zijn hot! En voor iedere gelegenheid is er natuurlijk ook een leuke quote. Als je op internet zoekt kun je leuke quotes als printable vinden en anders maak je er toch gewoon zelf een. Het leukste is als je dit op een beetje dik papier print of maakt, dat is net wat luxer. Of in een fotolijstje; dat zorgt voor een nog betere look. Zet op de achterkant jouw persoonlijke berichtje en je hebt een prima cadeau!

4 Flesje wijn

Een flesje wijn; daar maak je de meeste mensen wel blij mee. Maak een leuk label om aan de hals te hangen en je hebt binnen een kwartier een leuk cadeau om mee voor de dag te komen. Let op; alleen 18+ natuurlijk!

5 Doosjes LEGO

Voor de onverwachte kinderfeestjes; zorg dat je wat LEGO setjes in huis hebt. Classic of Creator, met een beetje neutrale thema. Altijd makkelijk om in huis te hebben, ook als vergeten schoencadeautje of beloning voor de kinderen!

6 Flesjes bier

Ook weer 18+; met een paar flesjes bier maak je altijd een prima cadeau voor hem.

7 Geef geld

Misschien niet echt het leukste cadeau, maar geld kan ook een prima optie zijn. Dit kun je ook creatief geven. Lees hier nog wat leuke ideeën voor geld cadeau geven.

8 DIY cadeau

Als je alle spullen in huis hebt, dan kun je misschien ook nog wel een leuk DIY cadeau maken!

Maak jij wel eens cadeau fouten?

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Valentijnscadeau gepersonaliseerd

Valentijnscadeau gepersonaliseerd; dat is feest!

cadeaus bruiloft

Cadeaus bruiloft; love is in the air!