in

Nood cadeaus; heb jij ze in huis?!

nood cadeaus

Noodcadeaus, heb jij ze in huis? Cadeaus die je klaar hebt liggen, just in case. Voor de juf die morgen ineens haar verjaardag viert, die collega die ineens morgen zijn laatste werkdag heeft of voor het klasgenootje dat morgen plots zijn partijtje geeft. Ik heb altijd wat in huis en ik geef je graag wat cadeautips!

1. een chocoladereep

Het lijkt heel eenvoudig, maar zorg gewoon dat je altijd een reep chocolade in huis hebt. (hoewel het niet opeten misschien best lastig is hihi). De reep chocolade kun je heel eenvoudig met een eigen wikkel maken, door een eigen tekst of tekening erop te maken. Sowieso een perfect cadeau voor haar.

2. doosje Celebrations

Een nieuwe baan, een verjaardag of iets anders? Als er iets te vieren is, dan zijn celebrations natuurlijk heel toepasselijk! Zorg dat je altijd een doosje in huis hebt, ze zijn altijd welkom! Wil je het geschenkje iets uitbreiden; dan kun je er nog wat geld in doen. Ook leuk voor een kinderfeestje, vooral vanaf een jaar of 7 vinden kinderen het heel stoer om geld cadeau te krijgen.

3 print een leuke quote

Quotes zijn hot! En voor iedere gelegenheid is er natuurlijk ook een leuke quote. Als je op internet zoekt kun je leuke quotes als printable vinden en anders maak je er toch gewoon zelf een. Het leukste is als je dit op een beetje dik papier print of maakt, dat is net wat luxer. Of in een fotolijstje; dat zorgt voor een nog betere look. Zet op de achterkant jouw persoonlijke berichtje en je hebt een prima cadeau!

4 Flesje wijn

Een flesje wijn; daar maak je de meeste mensen wel blij mee. Maak een leuk label om aan de hals te hangen en je hebt binnen een kwartier een leuk cadeau om mee voor de dag te komen. Let op; alleen 18+ natuurlijk!

5 Doosjes LEGO

Voor de onverwachte kinderfeestjes; zorg dat je wat LEGO setjes in huis hebt. Classic of Creator, met een beetje neutrale thema. Altijd makkelijk om in huis te hebben, ook als vergeten schoencadeautje of beloning voor de kinderen!

6 Flesjes bier

Ook weer 18+; met een paar flesjes bier maak je altijd een prima cadeau voor hem.

Valentijnscadeau gepersonaliseerd

Valentijnscadeau gepersonaliseerd; dat is feest!

Jubileum cadeau bedrijf

Jubileum cadeau bedrijf: wat geef je cadeau?