Het is alweer een aantal jaren geleden, maar in 2004 ontstond Gefeliciteerd.net, in eerste instantie als hobby. Oprichtster Martine van der Haven-Laros was een aantal keren ceremoniemeester en wilde graag ideeën opdoen via het internet. Helaas kon zij niets vinden en besloot daarom zelf een website te starten, www.gefeliciteerd.net. Deze hobby werd steeds groter, tot je het eigenlijk geen hobby meer kon noemen.

Full-time aan de slag

Eind 2007 besloot Martine de grote sprong te wagen en zij nam ontslag bij Centric, waar zij op dat moment werkte. Per 1 januari 2008 is Martine fulltime met haar ‘hobby’ bezig, onder de handelsnaam Blue Webmedia. Dit was ook het moment om de naam van de website te wijzigen. Dit feestelijke moment was op 29 februari 2008 (schrikkeldag); toen werd Gefeliciteerd.net gewijzigd in de website eenkadovoor.nl!

Nieuwe stap

In de jaren die volgen gebeurd er veel met eenkadovoor.nl en gaat Martine ook nieuwe uitdagingen aan. Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan en bloggen over cadeaus blijkt (en blijft) haar grote liefde. Met een nieuwe strategie en website begint ze in 2021 een nieuwe website; www.123cadeauidee.nl; de website waar je nu op bent. Een nieuwe website, eigenlijk toch wel door een oude rot in het vak ‘cadeaus geven’.

Blijven inspireren

Er is veel veranderd sinds de eerste websites van Martine; maar één ding is hetzelfde gebleven. De liefde voor cadeaus én de creatieve inslag die Martine heeft. Zo hopen wij altijd te kunnen blijven inspireren.

123cadeauidee.nl valt onder Blue Webmedia.

Voor vragen, opmerkingen, persberichten en suggesties kun je altijd contact met ons opnemen.

123cadeauidee.nl
Gouwe 50, 2911 GA Nieuwerkerk ad IJssel (geen bezoekadres)
info@123cadeauidee.nl