in

Originele Valentijnscadeaus

originele valentijnscadeaus

Je kent ze wel, de valentijnklassiekers: bloemen, chocolade, een taart… Het is belangrijk om tradities in stand te houden, maar dat kan ook in stijl en héél origineel. Tijd dus voor traditionele Valentijn cadeaus met een persoonlijk tintje!

Gouden Roos

Dat is nog eens origineel; een echte roos in goud belegd!  Laat zien hoeveel je van iemand houdt door deze gouden roos te geven! De gouden roos is dus een echte roos die goed bewaard is in goud, platina en hars, zodat deze nooit zal verwelken. Om elk blad van de roos zo gedetailleerd mogelijk te krijgen, duurt het proces maar liefst 4 weken vanaf het moment dat de roos geoogst is om te maken. Een roos die met liefde is gemaakt, om de liefde te tonen.

Love box

Maak een mooie box om van alles en nog wat in te bewaren. Een eerste kaartje, gedroogde bloem of aandenken aan een mooie reis. Bewaar jullie mooiste momenten; bijvoorbeeld in een gepersonaliseerde bewaardoos. Daarnaast kunnen jullie namen, datum (bijvoorbeeld wanneer jullie relatie begon) en een quote of ander tekstje gegraveerd worden. Echt een speciaal valentijnscadeau.

Tip; Kijk hier voor Valentijn post!

Candle bags LOVE

De kamer vol kaarsen is zo 2020! Vul dit jaar de kamer met deze witte candle bags! Dan creëer je zonder twijfel een romantische sfeer. Zet er een waxinelichtje in een glaasje in of vul ze met led lampjes. De candle bags hebben een mooie “LOVE” uitsnede. Past perfect bij elk romantisch avond.

Liefde per post

Stuur iemand per post veel liefde; met wijn en chocolade. Dan zit je altijd goed, toch? Deze leuke giftbox zitten buisjes met rode en witte wijn. Ook zit er een buisje met 7 heerlijke handgemaakte truffelchocola. Iemand echt verrassen met een bijzonder product? Verstuur dan zeker deze leuke giftbox. Wijn en chocolade door de brievenbus; dat is al een verrassing op zich!

Sleutelhanger

Sleutelhangers: niet een traditioneel cadeau, maar als je er goed over nadenkt dan is het een heel lief cadeau. Kies een vorm, laat een tekst graveren of geef een eigen foto op en jouw Valentijn kan jou altijd bij zich dragen! Een gepersonaliseerde sleutelhanger is een lief cadeau!

Poster van jullie liedje

Ben jij zo iemand die bij elk liedje een herinnering heeft en vooral bij jullie eigen liedje? De Gepersonaliseerde poster Playlist is jou dan op het lijf geschreven. Deze leuke poster biedt ruimte voor één foto. Daaronder komt de titel en artiest te staan van het door jou uitgekozen nummer. Met deze poster roep je eenvoudig jullie liefde op! Hebben jullie nog geen liedje? Kies een mooi romantisch liedje; misschien wordt het jullie liedje wel.

Bloementaart

Verklaar de liefde met bloemen en laat zien hoe veel jij om iemand geeft! Dat kan natuurlijk met een hele mooie bos rode rozen, maar er zijn nog zoveel andere opties! Kies voor bloemen die door de brievenbus kunnen, als je de verrassing tot het laatste moment spannend wilt houden. Want zij verwacht echt nooit dat er in die envelop bloemen zitten! Ook heel bijzonder; een bloementaart in de vorm van een hart. Liefdevoller kan toch niet?

Ook interessant;

Bezoek onze Pinterest en verbreed je kennis met meer handige tips.

Written by mslaros

cadeau china

Kadogewoontes in China

Origineel huwelijkscadeau

Origineel huwelijkscadeau