over mij

Welkom op mijn website! Ik ben Martine en ik vertel je graag over mijn websites en hoe het zo gekomen is!

Gefeliciteerd.net

Het lijkt alweer zo lang geleden… in 2004 begon ik met een website Gefeliciteerd.net. Gewoon als hobby; ik was een aantal keren ceremoniemeester geweest en wilde graag ideeën opdoen via het internet. Helaas kon ik niet zoveel vinden en ik wist wel hoe je een website moet maken. Daarom besloot ik zelf een website te starten, www.gefeliciteerd.net dus. Een hele simpele website, dat moet ik nu wel even toegeven haha. Ik heb heel wat avonden zitten prutsen met Frontpage en tabellen aan de website. Wat hebben wij het nu makkelijk met het maken van websites!

Eenkadovoor.nl

Deze hobby werd steeds groter, tot je het eigenlijk geen hobby meer kon noemen. Per 1  januari 2008 nam ik daarom ontslag bij Centric, het bedrijf waar ik werkte. Ik ging verder onder de handelsnaam Blue Webmedia met mijn grote hobby! 29 februari 2008 (schrikkeldag) is Gefeliciteerd.net gewijzigd in de website eenkadovoor.nl! Eerst waren het allemaal aparte websites, zoals eenkadovoormannen.nl, eenkadovoorjongens.nl en eenkraamkado.nl. Eigenlijk zoals Coolblue ook ooit is gestart. Uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om alleen als eenkadovoor.nl verder te gaan. Een stap die Coolblue trouwens ook van mij afgekeken heeft 😉

Heel veel websites

De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier aan heel veel website van eenkadovoor.nl gewerkt! Naast alle websites over cadeaus waren er ook nog andere websites. Websites zoals cadeausvanmijnex.nl, supermoms.nl, de webshop geluksmuntjes.nl en ik begon zelfs een heuse LEGO winkel en webshop met mijn man!

Nieuwe uitdaging

Het aantal websites is trouwens niet het enige wat groeide; wij kregen ook twee lieve zoons! Dat merkte ik wel in de tijd die ik had voor mijn websites, dat kun je je vast wel voorstellen. Ik stopte dan ook met een aantal websites, omdat het eigenlijk geen doen meer was. Maar nu is tijd voor een nieuwe uitdaging; 123cadeauidee.nl. Op deze nieuwe website geef ik weer dagelijks cadeauideeen aan iedereen; want dat is gewoon wat ik het leukste vind om te doen!

cadeau groetjes,

Martine van der Haven-Laros

P.S. Die vrouw op de foto; nee, helaas ben ik dat niet! Een leuke foto maken; dat staat nog op mijn actielijstje!