in

Sieraden voor elkaar

Kerst komt er aan en daar hoort een mooi kerstgeschenk bij! Waar Sinterklaascadeaus vaak grappig zijn, bij kerst verras je jouw geliefde juist met iets moois. Verras elkaar daarom met mooie sieraden!  Wij geven je graag wat cadeautips!

Tijdloos horloge

Horloges zijn een leuk cadeau voor mening man, want je kunt nooit genoeg mooie horloges hebben. Daarbij is het ook nog een beetje symbolisch, want de tijd vliegt als jullie samen zijn, toch?! Met horloges kun je ook alle kanten op! Voor hem kies je voor het retro horloge van Casio of een tijdloos Festina multifunctie horloge, bijvoorbeeld met bruine band.
Voor haar kies je bijvoorbeeld voor het regal dames horloge met rose band. Deze zit in een mooie cadeauverpakking met gratis armband! Je kunt er ook voor kiezen dat de horloges een beetje matchen, leuk toch!

Een mooie ring

Ook een ring is een heel mooi symbolisch cadeau om aan jouw geliefde te geven met kerst. Je zult misschien eerst denken dat dit vooral een kerstgeschenk voor vrouwen is, maar er zijn ook hele mooie ringen voor mannen! Als man hoef je niet alleen jouw trouwring of relatiering te dragen. Kies bijvoorbeeld voor zegelring; ook al zo’n tijdloos cadeau. Een ring valt meestal goed op, kies daarom voor een ring die bij zijn stijl past.

Kies ook een mooie ring voor haar; een kerstcadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Er is zoveel keuze, van diamanten ringen tot gouden ringen en sparkling zilveren ringen. Kies er een die bij haar karakter pas, verras haar met een ring waar ze verliefd op wordt!

Een mooie ketting

Misschien vind je dat een ketting vooral een mooie cadeau is voor vrouwen, maar wat heb je tegenwoordig mooie kettingen voor mannen! Of mooi is  misschien niet het goede woord, stoer moet ik natuurlijk zeggen 🙂 Verras hem met een klassieke heren ketting of geef een ketting cadeau waarmee hij een statement maakt. Er is zoveel keus; kettingen met een hanger, een heren schakelketting, van basic gouden tot zilveren heren kettingen.

Voor haar zijn er natuurlijk ook genoeg mooie kettingen, zo kan zij een unieke en stijlvolle look te creëren. Verras haar met een naamketting om haar liefde met een te verzegelen? Of maak je haar vooral blij met een mooie bejeweled diamanten ketting.

Voor welk sieraad je ook kiest, zie het als een verlengstuk van elkaar. Dat maakt het een tijdloos cadeau!

Mooie sieraden voor kerst

Kerstcadeaus voor vrouwen