in

Wie verras jij met Sinterklaas snoepgoed?

sinterklaas snoepgoed

Tijdens de Sinterklaastijd mag je best eens veel snoepen. Speculaas, taai-taai, pepernoten en  uiteraard chocolade! Een Sinterklaas- of Piet- pop gemaakt van Belgische chocolade is al lekker om te krijgen en leuk om cadeau te doen, maar nu kun je de zoete lekkernijen ook echt een persoonlijk tintje geven! Lekker uniek met je eigen foto, logo of tekst, in de letterlijke zin van het woord!

Gepersonaliseerde zak kruidnoten

Sinterklaas kapoentje, wat zit er in jouw schoentje? Misschien wel het leukste schoencadeau van dit jaar: een gepersonaliseerde zak kruidnoten van Milka en Bastogne. Iedereen die dit jaar zoet is geweest, geef je dit smakelijke cadeautje.

Op de paarse Milka verpakking kun je een foto en naam toevoegen en op de achterkant kan jouw sinterklaasgedicht worden gedrukt. Hoe persoonlijk is dat? De kruidnoten zijn gemaakt van de koek van Bastogne met kleine stukjes Milka chocolade: een gevaarlijk lekkere combinatie! Als je hiermee op de bank belandt, kan het zomaar gebeuren dat de zak snel leeg is.

Chocolade letter met eigen tekst

De Sinterklaas letter met naam is gemaakt van een heerlijke laag witte en melkchocolade van het merk Callebaut. Jij hoeft alleen jouw naam of tekst naar keuze toe te voegen in editor. Daarna gaan wij voor je aan de slag en drukken jouw persoonlijke ontwerp in een full colour, eetbare print op de chocolade.

Written by 123cadeauidee.nl

sinterklaas vieren

Sinterklaas vieren; dat doe je zo!

ongemakkelijk cadeau

Cadeaus waar je euh… je ongemakkelijk door voelt!